Arrangementer

Landsarrangement - VM i Goalball

Dato:
2018-06-08 12:00:00
Sted:
Malmø
Beskrivelse:

”NÅR JEG BLIVER STOR, SÅ VIL JEG VÆRE VERDENSMESTER”
 
Kender du til goalball, og vil du komme tættere på idrætten? Eller er du allerede godt bekendt med boldspillet, og drømmer om noget stort? Så er dette arrangement lige noget for dig!
Verdensmesterskaberne i goalball afvikles i juni i Malmø, og den oplevelse kan du være en del af, I samarbejde med Blinde og svagsynedes idrætsforening (BSi) arrangerer DBSU et spændende kulturarrangement for børn, unge og familiemedlemmer.
Arrangementet har til formål at udbrede kendskabet til én af de få holdidrætter inden for blinde/svagsynede sportsgrene, og blive fascineret af de mange forskellige landes kulturforståelse af motion og bevægelse – måske bliver man verdensmester en dag?

Endags arrangementet foregår d. 8. juni, hvor der vil være fællesopsamling på Københavns Hovedbanegård kl. 12:00, og så fortsætter turen mod Malmø Arena. Hér vil vi få en lille bid mad, inden vi får rundvisning på arenaen. Herefter vil der være mulighed for at overvære 3 finalekampe; herre-semifinale, kvinde-finale og herre-finale. Undervejs vil der være mulighed for aktiviteter for de mindste, spille alternativ goalball og spillerinterviews. Og fælles for alle, vil der være mulighed for at få et unikt oplæg fra Fatmir Seremeti; Svensk landsholdsspiller med 2 deltagelser i Paraolympiske Lege, og én af verdens allerbedste spillere.
Dagen bliver rundet af med lækker aftensmad i Malmøs byliv, inden vi vender hjemad mod Københavns Hovedbanegård.
Vi gør opmærksom på at dette er et familiearrangement. Forældre, søskende og andre familiemedlemmer er derfor også meget velkommende til at deltage i arrangementet.

Prisen for denne kulturelle oplevelse er 150 kr., og det inkluderer frokost, aftensmad, adgang til sportsarenaen, samt transport til/fra Malmø.
Du tilmelder dig dette arrangement ved;
via hjemmesidem dbsu.dk, mail til tilmelding@dbsu,dk Eller ring til DBSU på 71 71 02 23.
De 150 kr. overføres til;
Reg 7650 kontonummer 2149768 Eller MobilePay 29022
Mærk din indbetaling med teksten ”VM i Goalball”.
OBS; I din tilmelding bedes du oplyse, om du har et Ledsagerkort.
Tilmeldingsfristen er senest d.25. Maj kl. 12.

Der vil være et par hjælpere til stede under arrangementet. Men er dette ikke nok for dig, så er det muligt at få en personlig hjælper med til arrangementet. Send en mail til forretningsudvalget, hvis du vil ansøge om en personlig hjælper til arrangementet. Mail: fu@dbsu.dk.


For yderligere spørgsmål, kan arrangørerne kontaktes på 27 82 15 44 (Kim) eller 61 40 80 60 (Gustav).

Vi glæder os til at se jer!
Med venlig hilsen arrangørerne
Kim Sørensen & Gustav Kallan
 

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt