Vælg en side

Billedgalleri fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Hej alle medlemmer og glædelig første søndag i advent! Her er en lille hyggelig konkurrence for børn i alderen 9 til 15 år i DBSU.Anna-Josephine Hope Bransholm har lavet begyndelsen på en adventsfortælling, og den håber vi, at I vil hjælpe os med at skrive færdig! Så vær med til at skabe adventsfortælling sammen med os andre i DBSU! Der er nemlig præmier til de tre bedste historier,Det er et krav, at du (dit barn) er medlem af DBSU, og hvis du ikke er det, kan du sagtens nå at det endnu. Bare ring eller skriv til kontoret, som er åbent mandag, onsdag og fredag fra kl. 12-15. Ring på 71710223 eller skriv på kontor@dbsu.dk.Nu til det sjove, nemlig historien.Den forsvundne adventskalender
Dette er historien om Ida og Theo. De er tvillinger og deles om næsten alting, også deres adventskalender. Deres forældre brugte altid en masse tid på at lave dem og gaverne var altid noget de virkelig godt kunne li. De elskede når deres forældre satte gaverne frem ved adventskransen, især fordi mange af gaverne havde været det lækreste slik som de hyggede med om søndagen. For et par år siden havde de dog fået 2 små nissebamser. De havde set lidt gamle ud men de var så søde og utrolig bløde. En nat havde Theo vækket Ida midt om natten fordi, at han var sikker på at han kunne høre små stemmer fra bamserne. Først havde Ida troet, at Theo løj men et par nætter senere havde Ida hørt det samme. De havde ikke turde sige det til deres forældre. Da julen var overstået havde Mor pakket bamserne sammen og de havde ikke tænkt på dem siden....Før nu! Mor stod pludselig med hænderne fulde af julekasser og i den ene stak 2 små nissebamsers hoveder ud.
“Det er snart jul, det er nemlig den første søndag i  Advent." havde Mor sagt med et kæmpe smil. Hun havde planlagt den helt store juledag, så nu skulle hele huset  pyntes.
Theo og Ida havde fået besked på at hente gaver nede i deres onkels kolonihavehus. Mor ville nemlig gerne have alle julegaverne lå under træet så det kunne skabe lidt julestemning.
“Kom nu idaaaaaaaa!!”  Theo glædede sig vildt meget til at hente gaverne, men Ida var bare såååå langsom. “Jeg kommer nu”. Ida kom ud fra sit værelse med en underlig duft efter sig. “Hvad er dog det?” Spurgte Theo. “Jeg så på Instagram, at hvis man puttede gran under hovedpuden, så ville man dufte af jul”. Theo vidste godt, at han ikke skulle komme med kommentarer  om at Idas virkelige underlige ideer, for hun ville gøre alt for at blive den største istagrammer på Instagram.
På vejen ud til deres onkel sagde ida pludselig “Så du også nissebamserne i julekasserne” Theo så overrasket ud og nikkede ja. De var begge lidt nervøse for at snakke om det så Ida skyndte sig at skifte emne.
Ude ved deres onkels kolonihavehus var der altid mange flotte grønne træer og en masse små stier med blomster overalt. Der var stadigvæk flot og grønt selvom det var vinter. Onkels kolonihavehus lignede allermest et skur men både Ida og Teo elskede at besøge ham for han havde altid sjove historier  og varm kakao med flødeskum klar til dem når de kom.
De bankede på........?
Hvad sker der nu? Det er op til dig..... du(dit barn) har til på torsdag, d. 3/12. Til at komme med dit bidrag. Send det til mailen, ajhb@dbsu.dk. Skriv gerne en kommentar herunder, når mailen er sendt afsted. Skriv også gerne navnet på den som har lavet historien. 
Her ses to der løber rund langs løbebanen på stadionet.
Der står nogle og varmer op til løb. Nogle er i planken, andre strækker ud og laver mavebøjninger
På billedet ses to som løber ved siden af hinanden
Et hold står i en rundkreds på løbebanen
Selfie med Sara med mundbind og Jesper i baggrunden, de står foran en hjem is bil, som var med ombord på færgen. På billedet står der "Hjemis skulle også med færgen 😅"
Tryk her fo at indlæs flere billeder