Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Vest: Hestevognskørsel

24. august 2019 @ 10:00 - 19:00

DKK50
Equifree logo

Sommeren indbyder til mange udendørsaktiviteter, nogen med høj puls, men også dem, hvor du skal sidde stille og lytte… Du må dog godt snakke, da vi ikke skal på fisketur, men ud at køre i hestevogn!

Lørdag den 24. August inviteres du til en tur med hestevogn i Gråsten. Arrangementet er et samarbejdsarrangement mellem DBSU Region Vest og Tale Høre Syn Aabenraa! Det betyder, at du i løbet af arrangementet får mulighed for at snakke med en synskonsulent fra Tale-Høre-Syn. Er du fra lokalområdet, får du nu mulighed for at møde andre synshandicappede unge fra Jylland og Fyn!
Er du ikke fra lokal området, får du også mulighed for at snakke med unge synshandicappede fra lokalområdet! Vi skal væk hjemmefra, ud i det fantastiske Sønderjyske!

Er du ikke medlem af DBSU eller bare ikke rigtigt aktiv i foreningen? så er der også mulighed for at høre om, hvad DBSU er for en forening, og hvordan du kan være med i et fællesskab for unge, som har fokus på det at være ung med et synshandicap, da DBSU Region Vest bestyrelsen også vil med!

Det bliver varmt ifølge vejrudsigten, så vi har kolde drikke og is med! Efter en dag fyldt med hygge på hestevogn, snak og socialt samvær, skal vi slutte dagen af med lækker aftensmad!

Fællestransport:
Der vil være fællestransport fra Århus H. kl 08.42 fra spor 4, så husk at tilmelde jer fællestransporten, hvis i vil benytte den!

Program:
Kl. 11: Mødes vi ved Banegården, Kongevej 73, 6300 Gråsten, hvorfra vi går til Ahlmannsparken. Herfra er der hestevognskørsel i Gråsten skov
Kl. 13.30 – 17: Vi går i samlet flok til Agernhuset i Gråsten skov til mad og hygge.

Lyder dette arrangement spændende? Så send en mail til tilmelding@dbsu.dk eller ring på 71 71 02 23, Mandag fra kl. 12 til 15 eller Torsdag fra kl. 16 til 19, hvor vores fantastiske kontordame, Daisy, sidder klar til en snak!
Seneste tilmeldingsfrist er den 12. August kl. 13.00. Ved framelding eller udeblivelse herefter vil der blive opkrævet et gebyr på 100 kr., ellers koster det kun 50 kr., som du nemt og bekvemt kan sende via MobilePay til 71006. Husk at skrive hestevognskørsel på din overførsel, så vil vi få købt lidt til en varm sommerdag med udendørs oplevelse og god snak! Derefter er din tilmelding gyldig!

Du bedes ved tilmelding oplyse, hvis du har en form for allergi, er veganer eller vegetar eller bare har brug for en støttende hånd! Vi står klar og vil hjertens gerne hjælpe dig ind i et fantastisk fællesskab, men for at vi bedst kan hjælpe, skal vi have det at vide!

Bedste hilsner fra arrangørerne
Kenneth Schack Banner og Leni Friis
Hjernecenter Syd - Tale - Høre - Syn logoDansk Blinde Samfunds Ungdom logo

Detaljer

Dato:
24. august 2019
Tidspunkt:
10:00 - 19:00
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Kenneth Schack Banner
Telefon:
29923325
E-mail:
ksb@dbsu.dk