Vælg en side

Virksomheder som støtter os

Vi er i Dansk blindesamfunds ungdom rigtig glade for de virksomheder, som ønsker at støtte os med services og produkter, som giver rigtig mange muligheder for os i foreningen at drive foreningen forsvarligt og nemt, så der mere fokus på samvær. Stor tak til følgende virksomheder

Virksomheder som støtter os med sponsorater

 

Visma Addo

Visma Addo giver os mulighed for at overholde GDPR lovgivningen, samt administrerer underskrifter nemmere ved at kunne benytte deres løsning til digital underskrift.

 

Microsoft

Microsoft giver os mulighed for at benytte Microsoft Office pakken til vores medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, samt en stor pakke af Microsoft Office 365 kontoer gratis. De giver os mulighed for at vi nemmere kan administrerer vores enheder og data i foreningen, samt rettighedsstyring med Microsoft Azure Active Directory.

 

 

Google

Google giver os mulighed for ekstra flere funktioner til YouTube som forening, samt mulighed for at benytte gsuite til at kunne bedre styre rettighedsstyring og administration på tværs af Google services. Google giver også mulighed for at markedsfører os nemmere på deres platform.

 

Virksomheder som støtter vores iværksætter medlemmer

Dinero

Stor tak til Dinero, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger til deres regnskabsprogram.

Startup Central

Stor tak til Startup Central, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger i form rådgivning, softwareløsninger, samt netværkstilbud

Appmetize.com

Stor tak til Appmetize, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger til app udvikling.

 

ideal.shop

Stor tak til ideal.shop, som støtter vores iværksætter medlemmer med rabat ordninger til deres webshop løsninger.