Vælg en side

Referat af HB d. 21. September 2019

,

DBSU bestyrelsesmøde 21/09/19

Tilstede

Formand: Kim Sørensen

Kassere: Gustav Kallan

Sekretær: Mikkel Enok

FU medlem: Caspar Gregersen

HB-medlem: Jens Christian Sørensen

Suppleant: Marlene Jørgensen

Region vest: Kenneth Banner

Region øst: Andreas Jensen

Snak om den nye medieredaktør Juliane Lund.

Lang snak om medieredaktionen om interne forståelser

 

Internationalt udvalg: har meget travlt. 11 – 17 november uge 46, pilotprojekt i Nigeria (nord Afrika) styrke samarbejdet. Prøver at genskabe en god kommunikation med Nuk (nordisk ungdoms komite).

Aktivitet, frihed- og kulturudvalget

Mange henvendelser fra studerende. Mange interessenter og ser positivt ud i den nærmeste fremtid. ”kunst for alle” space projektet er et højt prioritet for DBSU og vi er meget tilfredse med arbejdet. Mere tilgængelig adgang til udstillingen.

PR- og rekrutteringsudvalget

Nyt tøj og branding 30 caps og 30 hoodies, skal havde noget dokumentation. Dokumentar. Stor podcast. Nye og gode oplægsholdere

 

Gør sig synligt i offentligheden, vores medlemmer har rigtig mange gode ideer, men folk vil ikke melde sig til udvalgene. Meget snak om sport og inklusion af unge synshandicappede i aktiviteter. Kan vi udbrede goalball? Vil gerne ud på folkeskolerne og snakke om goalball, vi vil gerne tilpasse idræt, flere seende skal med ind i goalball. Analyse fra landsmødet, skulle skabe baggrund for et politisk udspil. Kim og Hiba vil lavet et udkast for mærkesager og alle har mulighed for at komme med inputs.

Region øst, afrejse arrangement, info aften om at rejse udenlands, som synshandicappede, cirka 40.000 kr. resterne, moske (Muslimsk kirke) besøg er under opsejling. GF er den 1. februar. 2020

Region vest, Hvordan skal man håndtere det, når en ledsager melder fra på selve dagen, deltageren, som skulle bruge ledsageren, må stadig gerne deltage i arrangementet, men kan ikke forlange fuldt fokus for en af de andre hjælpere. Snak om hjemmesiden, folk burde give feedback til IT-udvalget. Arrangørernes spilleregler, en fælles retning. Mere synlighed. GF er den lørdag d. 8. fredag. 2020. fælles julefrokost lørdag den 14. december. 10.000 kr. pr bestyrelse, 47.000 kr. regner med mellem 20.000 – 25.000 kr.

 

Bevilliget lidt mere til miniefterårsferien op til 36.000 kr. lidt mere forberedelse til messer. Fremskridt på Roskilde festival. Stor mediebevågenhed på Roskilde, samt stærk faglig orientering.

 

 

Færdigheder

Indsendt den

2. oktober 2019