Vælg en side

Referat af BM den 22. Marts 2018

Tilstedeværende: Cathrine, Nicklas, Victor, Anja og Lasse
Fraværende: jens Christian, Morten
1. Godkendelse af dagsorden.
Dagsordenen blev godkendt.

2. Hvem skriver referart og to do liste.
Lasse skriver referart og Cathrine skriver to do-liste.

3. Økonomi (Lasse)
Vi har nu 41551,66 kr.
Lasse orienterede omkring den måde hvorpå hovedforeningen bevilger penge til regionen. Og hvad der sker hvis de er overskud eller underskud efter årets udgang.

4. Samarbejde med LFBS
Vi snakkede omkring LFBS, og om der skal foregå et samarbejde på regionsplan. Vi blev enige om at der skal tages kontakt for at få en afklaring på om der skal være et samarbejde på regionsplan.

5. Afholdte arrangementer.
a: Madklub.
Der var 14 i alt, 11 synshandicappede og 3 hjælpere. Arrangementet forløb uden problemer og der var en hyggelig stemning, og folk synes maden var god.

6. Kommende arrangementer:
a: Kør bil (Lasse)
Lasse fortalte at han havde snakket med Michael Eriksen omkring formidling af en kontakt, som vil hjælpe os med arrangementet.

B: Klatring (Nicklas, Cathrine)
Nicklas og Cathrine har fundet et sted der hedder Kragerup gus, som ligger omkring Slagelse. Vi går efter at afholde arrangementet i enten Juni eller Juli måned i 2018.

C: Motorcykel (Morten, Nicklas)
Anja og Nicklas kontakter tempt riders for at fastlægge en dato, og de får hjælp af Susanne Pedersen da det hende der har kontakten til dem. Datoen afhænger af hvilke datoer motorcykelklubben kan.

D: Koncert i dr koncerthus (Jens)
Jens Christian kom med en skriftlig beskrivelse af at der ikke er sket det store siden det sidste møde vi afholdte. Derudover snakkede vi om, hvorvidt arrangementet skal afholdes eller EJ. Vi besluttede at der skal komme en afstemning på facebook for at se om der ville være tilslutning nok til dette arrangement.

E: Middelalder/vikingemuseum (Anja, Susanne)
Anja og Susanne arbejder på at finde et middelaldermarked som ligger i sommermånederne, og de bestræber sig på at finde noget udenfor København, da vi gerne vil lngere ud i regionen.

F: Gør det selv i et køkken (Nicklas)
Nicklas fortalte at der er ikke sket det store siden sidste møde, men der arbejdes videre på at finde ud af hvem vi skal have som lære og hvor det skal foregå.

G: Kurbad (Anja og Susanne)
Anja og Sunna regner med at arrangement skal foregå i September måned og dette skal finde sted i Frederiksberg svømmehal da de har en wellnes afdeling. Derudover snakkede vi om måske at kombinere dette arrangement med enten chokoladesmagning eller mindfullnes. Tanken bag dette er at sætte en dag af til wellnes og selvforkælelse.

H: Fyraftensmøde med DBS (Anja/Nicklas)
Anja og Nicklas arbejder videre på at finde en konsulent eller en der kan formidle hvad DBS kan tilbyde. Derudover snakkede vi om at der skulle være mad til dette arrangement, for at tiltrække flere folk til arrangementet.

I: Andre forslag?
Vi snakkede om at lave et arrangement da IBOS afholder en koncert, men vi besluttede at folk selv kunne tage dertil hvis de ville høre koncerten. Vi videreformidler invitationen via facebook hvis nogen er interesseret i at deltage.

7. Hvad skal der siges til landsmødet?
Der skal snakkes om vores kommende arrangementer, regionens økonomi og om vores tiltag med at åbne vores bestyrelsesmøder op for nye folk som vil have en forsmag på hvad bestyrelsesarbejdet består af.

8. Næste møde?
Næste møde skal være d. 14 Maj 2018 Klokken 16 hos Nicklas

9. Eventuelt.
Vi snakkede om DBS landsmøde.

Færdigheder

Indsendt den

22. marts 2018