Vælg en side

Referat af BM den 20. Maj 2017

Tilstede: Danni Lundgren, Nicklas Panton, Atkha Ayaz, Marc Gregersen, Anja Støvring og Sofie Christensen.
1. Godkendelse af dagsorden

Godkendt, økonomi tilføjet

2. Godkendelse af referat

Godkendt

3. Valg af referent

Danni er valgt som referent

4. Engagement – Hvordan går det med at komme i gang??

Det går rigtig godt, første møde vedr. tur til Bornholm er afholdt. Vi blev enige om at der skal afholdes et arrangement i løbet af denne måned, og vedtog derfor at det blev et Madklubsarrangement i Valby den 12. Juni. Nicklas og Anja står for dette.

5. Økonomi

Anja har snakket med Ditte om vores generalforsamling, som kostede 5.884 kr. VI syntes det er en rimelig pris taget i betragtning af alt det der var med i prisen. Vi kender ikke det præcise beløb vi har tilbage, men anslår det til at være ca. 41.500 kr. VI har stadig ingen pris på det kommende Lalandia-arrangement, men der er blevet rykket for denne.

6. Status og datoer for arrangementer – Det skal på plads

Flirtekursus – IBOS står for selve kurset, men vi skal stå for spisningen bagefter. Det foregår onsdag den 21. Juni kl. 15 til 18. Nicklas snakker med Kim om de sidste detaljer.

Forstehjælpskursus – Vi snakker om hvorvidt det er muligt at få nok deltagere. Der er plads til 16 deltagere, og vi tænker desværre arrangement bliver alt for dyrt. Danni skal til et lignende arrangement i DBS, og udfra dette kan vi se hvor tilgængeligt arrangementet er for blinde og svagtseende. Derfor sætter vi arrangementet til side, og tager det op igen når vi ved mere.

Tur til Bornholm – Vi har svært ved at finde et sted at overnatte, men der er eventuelt mulighed for at sove i telt et sted. Der arbejdes videre med arrangementet, og vi forventer det kommer til at foregå fra den tiende til trettende august.

Kurbads-arrangement – Vi regner stærkt med at gennemføre dette arrangement, og Vi regner med 10 deltagere. Arrangementet koster 3.800 kr. og arrangementet kommer til at foregå den 7. Oktober.
Regionsjulefrokost – Arrangementet kommer til at foregå i Vanløse den 2. December. Vi ved endnu ikke helt om det bliver julehygge eller en decideret julefrokost. Dette afhænger af vores budget.

7. Samarbejde med DBS og LFBS

Danni har været til møde med DBS København, Østsjælland og LFBS, og vi har fundet en strategi for nogle infoaftener der skal foregå i efteråret. Det præcise program er endnu ikke planlagt, men det lader til at blive godt.

8. Meddelelser

Der var ingen meddelelser.

9. Næste møde

Næste møde bliver den 6. Juli kl. 12.

10. Eventuelt

Der var intet til eventuelt.

Færdigheder

Indsendt den

20. maj 2017