Vælg en side

Referat af BM den 12. maj 2023

Referat + TO-DO liste

Hvordan har I det? Er der sket noget siden sidste møde?
Alle har det godt og er glade hahaha.

Jeres tanker om Simon som fortsat forperson og situationen med Anna og Agnete? minus intet at snakke om.

Har I stadig mod og lyst til bestyrelsesarbejde? Sine opgraderes fra subliantposten til bestyrelsesmedlem ≠ minus suppleanter i bestyrelsen. alle har stadig mod på at forblive i bestyrelsen.

Kommunikation:
Blive bedre til at kommunikere og svare mails.

Opgave opdatering: Har I behov for hjælp?   Sine og Annette står for H.C Andersen arrangement. hiba planlægger køre bil arrangement med Anders Block. godkendt. Simon arrangerer valsbøl i Esbjerg park frokost samt hygge og spiller goalball samt yoga. Indtil de tager til en bar, får de noget pizza samt quizaften.Tale om at købe yoga måtte går videre med den dato, måske d.5 august eller slut Juli. Simon og Anette tager med til HB møde d.5/8  23.

Recap om HB mødet:
Vi har valgt ikke at gå videre med drenge/pige i aften.

Hvordan ser økonomien ud?
Vi har knap 64 tusind på kontoen og vi har en sund økonomi. Der er blevet betalt for royal run men ikke maden så omkring 62 tusind kroner.

Honorar til hjælpere:
150 kr. til en halv dags arrangement og 300 kr. for en hel dags arrangement. 300 kr. pr dag i weekender.

Planlægning af fremtidige arrangementer:
Grøn Koncert d. 21 juli. 21 deltager inklusiv hjælpere. 6 af dem er hjælpere. 2 af dem er arrangører billetterne koster 300 kr. pr mand som medlem af dbs så må man få 1 gratis  ledsager med så budgettere 15 billetter til deltagerene. 300 kr. for aftensmad og en valgfri drikkelse. samt 300 kr. for hjælper honorar. alt i alt ville det koste 11 tusind … egenbetaling 8500 kr.  går videre med det og det er godkendt. 26 august køre bil-arrangementet. godkendt.

Bryg din egen øl-arrangement i Odense samt opfølgnings-arrangement til gf form for en fest til gf med ølsmagning salg og konkurrence. godkendt som en ide arrangører Simon og Hiba.  Adham arrangerer bowling samt fælles spisning i Odense d.18/6 23. godkendt. Ideen om at arrangere telttur adhams  opgave. mellem 18/6 – 21/7. kommer an på hvilke datoer bedst mellem de her datoer.

Planlægning af næste GF:
Alle deltager som arrangør på nær adham. kl.10.00 over Zoom eller google meet.

Dato til næste bestyrelsesmøde:
uge 33 lørdag d. 19/ august.

Sidste ord og tanker:
Har I noget på hjerte? nej

Færdigheder

Indsendt den

22. juni 2023