Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Zoom Event #6

17. januar 2021 @ 19:00 - 21:00

Gratis

Enok og Banner er klar, vi fik fejret julen bl.a. med en julequiz med jer og holdt en fantastisk nytårsaften sammen med resten af Danmark, men med Corona afstand.
2020 er et år, som de fleste af os gerne vil glemme. Alle de store samfundsmæssige problemer og protester som vi alle har været en del af. Den største er selvfølgelige Corona pandemien, men Black Lives Matter- og MeToo-bevægelserne har alle givet stof til eftertanke. 2020 har muligvis været et skod år, men der er sket store forandringer, for at alle skal have lige muligheder, det er en tankegang, som Banner og Enok deler og vi håber, at i andre er enige. Vi vil se tilbage på både de vigtige begivenheder og tårevædet events, som er sket i det forgangne år. Efter sådan en juleferie tog det os lidt tid at komme i gang, men nu er vi tilbage og vi har endnu en quiz i ærmet til jer!

Quizzen er blandt andet om DBSU for året 2020 og afholdes søndag den 17. januar, hvor I kan forbinde fra kl. 19.00. Vi starter quizzen Kl. 19.30 og så er forbindelsen lukket. De 30 minutter er afsat til at I kan forbinde og få socialiseret lidt, mens Banner tjekker teknikken.

Det er vigtigt at I bruger headset med mikrofon, samt at I er i stille og rolige omgivelser, ellers trykker Banner på mute!
Der er som for det meste ingen tilmeldingsprocedure til vores Zoom Events, men skriv det nu ind i jeres kalender og husk det gode humør, så glæder vi os til at ses på Zoom via linket her:
https://us02web.zoom.us/j/9739819685

Vi glæder os til at vi ses!
Mikkel Broe Enok Pedersen & Kenneth Schack Banner

Detaljer

Dato:
17. januar 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: