Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ungecamp med gør det selv tema

31. marts 2023 - 3. april 2023

DKK350

Invitation til årets UngeCamp – Gør det selv og gå forrest i dit eget liv.

Fredag d. 31. marts til mandag d. 3. april 2023 (Weekenden op til påskeferien)

Går du og drømmer om, at blive herre i dit eget liv, Er du træt af at føle dig låst og være afhængig af andres hjælp? Vil du gerne sættes fri, sammen med en masse andre unge.

Så vil dette arrangement være lige noget for dig.

I weekenden op til påskeferien 2023 giver vi den max gas, på gør det selv temaet! Vi inviterer derfor til UngeCamp for dig der har et nedsat syn, er imellem 15 og 30 år, og gerne vil lave et powermove! Det foregår på det skønne Fuglsangscentret i Fredericia
Du er velkommen, uanset om du stadig bor hjemme eller er flyttet hjemmefra. Det vigtige er, at du er parat til at skabe en forandring i dit liv og blive stærkere sammen med andre.

Indhold

Her er et kursus, hvor du både kan lære at lave din egen mad, sy knapper i dit tøj, sætte en hylde op, og finde praktiske løsninger på problemer i dagligdagen. Du får muligheden for at debattere med andre unge, hvornår man bør klare sig selv, og hvornår man må bede om hjælp. Men du skal ikke kun sidde inde og lege handyman og husmor, Du skal også ud og prøve kræfter med den nye GoHigh bane på Fuglsangscentret, som vi glæder os meget til at vise frem.

Plads til forkælelse

På kurset vil der også blive masser af tid til at bruge Fuglsangscentrets faciliteter, tage et slag Show Down, benytte svømmehallen og se hvad TRX kan gøre for dig.
Vi vil også nyde en masse god mad og underholdning, så du kan godt glæde dig til, både at blive udfordret og forkælet, uanset hvad du kommer fra.

Giv slip kursus – For forældre

På kursets første aften, inviterer vi forældrene til aftensmad samt et ”Giv-slip” kursus fra kl. 19-21. Her er der mulighed for, at dine forældre kan mødes med andre forældre og få en snak om, hvordan de takler det at være forældre til en person med et synshandicap. Det passer sammen med, at mange vælger at køre sammen med deres forældre til kurset, og på den måde kan i alle få noget med jer hjem, og alle kan føle sig trygge.

Herefter sender vi alle forældre hjem igen. Mandag kl. 12.00 er forældre igen velkomne og vi inviterer til frokost og efterfølgende afrundes kurset fælles.

Tilmelding:

Hvis din nysgerrighed, allerede nu er vakt, så tilmeld dig, da der er et begrænset antal pladser. Det koster 350 kr. at deltage, prisen pr. forælder er ligeledes kr. 350,00.
Tilmeld dig til kursusafdelingen på Fuglsangscentret ved at skrive til: kursusafdelingen@blind.dk  eller tlf. nr. 76 20 22 03. Husk ved tilmelding at fortælle, om du kommer sammen med dine forældre, og oplyse om eventuelle kosthensyn du måtte have. Hold dig ikke tilbage med at spørge om hjælp. Hvis du kommer alene, sørger vi for fælles transport fra Fredericia Banegård til Fuglsangscentret. Tilmelding senest den 10. marts 2023.

Det er ikke et krav at du opfylder synskriteriet for Dansk Blindesamfund for at kunne deltage. Du skal dog være medlem af Dansk Blindesamfunds Ungdom. Det sker ved at skrive til: kontor@dbsu.dk eller ringe til: 71 71 02 23

Har du generelle spørgsmål til arrangementet så er du velkommen til at kontakte kursusleder Mie Henriksen på mph@blind.dk eller tlf: 23 40 92 08.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets bedste Event!
Bedste hilsner fra Dansk Blindesamfund, og Dansk Blindesamfunds Ungdom.

Inspiration

Er du stadig ikke overbevist? Se her, de unge fra sidste år, fortælle om deres oplevelse med at deltage på UngeCamp.

Vi var med på UngeCamp

https://vimeo.com/698617942/2fa8df6891

 

Derfor skal du med på UngeCamp

https://vimeo.com/698618168/712e7fd2cb

 

Tak – UngeCamp

https://vimeo.com/698618550/1a061595d2

 

 

Detaljer

Start:
31. marts 2023
Slut:
3. april 2023
Pris:
DKK350