Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UngeCamp – Gør det selv

april 11 @ 18:00 - april 14 @ 14:00

DKK400

Invitation til årets UngeCamp – Gør det selv.

Drømmer du om at blive uafhængig? Vil du lære at gøre det selv? Oplever du at dit synshandicap forhindrer dig i at prøve nye ting? Så kom og bliv sat fri, sammen med andre unge, der har det ligesom dig.

I en forlænget weekend fra torsdag den 11. april til søndag den 14. april, giver vi den max gas, med gør det selv temaet! Vi inviterer derfor til UngeCamp for dig der har et nedsat syn, er imellem 15 og 30 år, og gerne vil lave et powermove! Det foregår på skønne Fuglsangscentret i Fredericia
Du er velkommen, uanset om du stadig bor hjemme eller er flyttet hjemmefra. Det vigtige er, at du er parat til at skabe en forandring i dit liv og blive stærkere sammen med andre.

Husk tilbuddet ”Giv slip kursus” til dine forældre den første aften, her inviterer vi forældrene til aftensmad og herefter kursus hvor der er mulighed for, at mødes med andre forældre og få en snak om, hvordan de takler det at være forældre til en person med et synshandicap. Det passer sammen med, at mange vælger at køre sammen med deres forældre til kurset, og på den måde, kan i alle få noget med jer hjem, og alle kan føle sig trygge.

Kl. 21 sender vi alle forældre hjem igen. Søndag kl. 12.00 er forældre igen velkomne og vi inviterer til frokost og efterfølgende afrundes kurset fælles.

Det koster 400 kr. pr. person. Prisen pr. forælder er ligeledes kr. 400,00.
Tilmeld dig til kursusafdelingen på Fuglsangscentret ved at skrive til: kursusafdelingen@blind.dk  eller tlf. nr. 76 20 22 03. Husk ved tilmelding at fortælle, om du kommer sammen med dine forældre, og oplyse om eventuelle kosthensyn du måtte have. Spørg om hjælp. Hvis du kommer alene, sørger vi for fælles transport fra Fredericia Banegård til Fuglsangscentret. Tilmelding senest den 10. marts 2023.

Det er ikke et krav at du opfylder synskriteriet for Dansk Blindesamfund for at kunne deltage. Du skal dog være medlem af Dansk Blindesamfunds Ungdom. Det sker ved at skrive til: kontor@dbsu.dk eller ringe til: 71 71 02 23

Har du generelle spørgsmål til arrangementet så er du velkommen til at kontakte kursusleder Mie Henriksen på mph@blind.dk eller tlf: 23 40 92 08.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets bedste Event!
Handyhilsner fra Dansk Blindesamfund, og Dansk Blindesamfunds Ungdom.

Detaljer

Start:
april 11 @ 18:00
Slut:
april 14 @ 14:00
Pris:
DKK400

Sted

Fuglsangcentret, Fredericia
Søndermarksvej 150
Fredericia,7000Danmark
+ Google Maps