Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stand Up Paddle med Blind Motion

28. maj 2023 @ 12:30 - 17:00

Gå på vandet?? Nej, STÅ på vandet. Det med at gå lader vi andre om… 

Skal du med? Kom og prøv de hotte SUP-boards, altså en slags surfbræt uden sejl, hvor man står op og padler med en lang åre. Det er en god måde at bevæge sig på, du får brugt hele kroppen og du bliver udfordret på balancen. Du kan let stoppe og nyde naturen og lydene undervejs.

 

Det hele foregår i Furesøen nord for København Søndag den 28. maj 2023 og vi har både gode instruktører og en følgebåd til turen rundt langs kanten. Det bliver ikke bedre! Du skal enten møde op på Farum station kl. 12.30, hvor vi så følges til Furesøbad, eller bare tage direkte derhen. Turen afsluttes med fælles middag på restauranten ved Furesøbad oppe på første sal med udsigt over søen. Arrangementet foregår i samarbejde med Furesøbad Windsurfing klub, der har lokaler og omklædningsrum lige ved søen.  Det er gratis for medlemmer af Blindmotion at deltage hvor et års medlemsskab koster 250 kr. Halvdelen af pladserne er øremærket til personer som også er medlem af DBSU.

 

Har du spørgsmål til arrangementet kan du skrive til Alexander Birke på parahunter@gmail.com. Programmet og tilmelding kan tilgås her.

Detaljer

Dato:
28. maj 2023
Tidspunkt:
12:30 - 17:00

Sted

Furesøen