Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spring i faldskærm med DBSU i Viborg

14. maj 2022

Invitation: Spring i faldskærm med DBSU

 

Oplev noget særligt, mærk suset og flyt dine grænser ved at springe i faldskærm med DBSU. Få krydset faldskærmsudspring af din bucket list, og oplev en dag med vilde oplevelser, adrenalin i blodet og en masse hyggelige stunder. Springet vil foregå som et tandemspring, hvor man springer med en instruktør. Instruktøren har styr på alt det tekniske, så du skal bare nyde det frie fald, og den efterfølgende svævetur, inden du rammer jorden, og kan dele din oplevelse med de andre deltagere. Arrangementet er et heldagsarrangement, og da der kun er to der kan springe ad gangen, vil der være massere tid til hygge og socialt samvær med de andre deltagere. Man skal regne med at det starter om formiddagen og slutter om aftenen, så man skal sætte hele dagen af til arrangementet.

 

At springe i faldskærm er meget afhængigt af vejret, og der er derfor risiko for, at arrangementet bliver aflyst med få timers varsel. Der bliver derfor to faldskærmsarrangementer, et nær Viborg og et nær Ringsted. Ved hvert arrangement er der en primær dato og en backup dato, og man skal kunne begge dage for at tilmelde sig. Vi satser naturligvis på at arrangementet afholdes på den primære dato, men i tilfælde af dårligt vejr, vil det blive flyttet til backupdatoen. Da der er en sandsynlighed for at arrangementet aflyses med få timers varsel, opfordrer vi til at man tilmelder sig det arrangement, der er tættest på en.

 

Arrangementet i Viborg afholdes lørdag d. 14. maj, og såfremt vejret gør at vi bliver nødt til at aflyse, prøver vi igen lørdag d. 21. maj.

 

Arrangementet i Ringsted afholdes lørdag d. 20. august, og såfremt vejret gør at vi bliver nødt til at aflyse, prøver vi igen på en endnu ikke fastlagt dato. Denne dato meldes ud hurtigst muligt, og såfremt man ikke kan deltage der, er det naturligvis muligt at afmelde sig arrangementet igen.

 

Der vil være fælles transport fra henholdsvis Viborg station og Ringsted station, og ud til de flyvepladser hvor springene skal foregå.

 

Det er muligt at læse mere om vores samarbejdspartnere i Viborg på https://skydiveviborg.dk/ og i Ringsted på https://aversi.dk/.

 

Fra faldskærmsklubbernes side er der fastsat en maksimal vægtgrænse på 100 kilo for at kunne springe, og et krav om, at man skal have fuld førlighed i både arme og ben, da man skal hjælpe med bestemte ting under springet. Man skal ligeledes være opmærksom på, at der springes på eget ansvar, og at der inden springet skal underskrives en tandemerklæring.

 

Tilmelding

Prisen for deltagelse i arrangementet er 350 kr. som indbetales via MobilePay 29022 eller bankoverførelse: 8401-1068222 – Husk at skrive i emnefeltet: Faldskærmsudspring og navnet på den by du vil deltage i. OBS. Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

 

Da der er begrænset pladser på hvert arrangement, opfordrer vi til at man tilmelder sig hurtigst muligt. Tilmeldingsfristen er søndag d. 1. maj. Ønsker du at tilmelde dig, skal dette gøres på mail tilmelding@dbsu.dk eller på telefon 71 71 02 23.

 

Ved tilmelding bedes du oplyse hvilken by du ønsker at deltage i, og om der er nogen særlige kosthensyn, eller andre hensyn der skal tages højde for.

 

Prisen dækker transport til og fra arrangementet, et spring i faldskærm med en tandeminstruktør, og forplejning under arrangementet.

 

De praktiske informationer sendes ud senest en uge før arrangementet. Bemærk desuden at DBSU’s Medieredaktion kan tage billeder, eller optage video og lyd til vores arrangementer. Hvis du ikke ønsker at være med på noget af dette, bedes du oplyse det ved tilmelding.

 

Du har mulighed for at få dækket din billet med billigste offentlige transport igennem DBSU, ved at sende rejsebilag til kontor@dbsu.dk eller ringe på 71 71 02 23 senest 14 dage efter afholdelsen af arrangementet. Vi vil fraråde at man køber billet i forvejen, da man kun får billetten til det afholdte arrangement refunderet.

 

Er der andre spørgsmål til arrangementet er du meget velkommen til at kontakte arrangørerne på rasmus-holm@live.dk.

 

Vi glæder os til en spændende, hyggelig og adrenalinfyldt dag.

 

De bedste hilsner

Dorthe, Anna Sophie, Kenneth, Lasse og Rasmus

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
14. maj 2022
Begivenhed Kategori: