Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Vest: Selvudviklingshygge i Aarhus

31. oktober 2020 @ 12:00 - 20:00

DKK125

Region Vest vil gerne invitere til en dag i selvbevidstheden og selvudviklingens tegn, men bare rolig, det bliver alt andet end kedeligt og navlepillende. Vi skal høre et spændende foredrag med Søren Holmgren, udfordre os selv og hinanden gennem konkurrencer og sjove lege og hygge os med brætspil og pizza.

Arrangementet foregår i Aktivitetshuset i Aarhus lørdag d. 31. oktober fra kl. 12. Her vil vi starte dagen med en sandwich og ellers byde velkommen til Søren Holmgren, der er en af dansk erhvervslivs mest populære foredragsholdere. Søren er selv blind, har vundet PL-guld i goalball, skrevet bogen ”Blind tillid” og driver i dag sin egen konsulentvirksomhed. Han vil tale om indstilling og motivation og vil helt sikkert give stof til eftertanke om livet med et synshandicap.

Senere skal vi selv være mere aktive, når vi bliver kastet ud i forskellige aktiviteter. Hvad der præcist kommer til at ske vil være en overraskelse, men vi kan godt garantere, at det både bliver sjovt og udfordrende, og at der både bliver brug for samarbejde og mange typer talenter.

Vi slutter dagen med at spise pizza, ligesom der vil være mulighed for at dyste i diverse brætspil eller anden social hygge efter aftensmaden.

Hele herligheden fås for kun 125 kr., som indsættes på kontonummer 8401-1068255 eller MobilePay til 71006, når du vel at mærke har sendt din tilmelding til tilmelding@dbsu.dk, ringet til kontoret på 71 71 02 23. Tilmeldingsfristen er d. 21. oktober, og vi tillader os at opkræve et gebyr på 100 kr. ved afmelding efter denne dato.

I forbindelse med din tilmelding vil vi desuden bede dig om at oplyse, hvilken sandwich du ønsker. Dem kan du finde på følgende link:
https://deedees.dk/produkt-kategori/sandwich/

Aktivitetshuset ligger på adressen Sdr. Alle 10, 8000 Aarhus C, fem minutters gang fra banegården. For dem, der ønsker, vil vi lave fælles opsamling på Aarhus H fra ca. 11:30. Vi følger naturligvis også alle de til enhver tid gældende corona-retningslinjer, hvorfor der i skrivende stund er krav om mundbind i alle offentlige transportmidler. Ved spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os arrangører, vis kontaktinfo står nederst.

Vi ser frem til en spændende og udviklende dag sammen med jer.

De bedste hilsner

Jesper Mathiesen (61468615 eller jesper.kegnaes1@gmail.com)
Anna-Josephine Hope Bransholm (53780878 eller annahopebransholm@hotmail.com
Annette Olsen (53356932 eller aao@dbsu.dk)

Detaljer

Dato:
31. oktober 2020
Tidspunkt:
12:00 - 20:00
Pris:
DKK125
Begivenhed Kategori: