Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Vest: Motorcykel og camping

19. juni 2021 - 20. juni 2021

DKK100
Motorcykel ved siden af iglotelt på en mark

Region Vest: Motorcykel og telt

I 2020 afholdte DBSU Region Vest et motorcykel arrangement, det var en stor oplevelse for mange og derfor vil vi forsøge at gentage dette igen i år, på bedste vest maner. Så derfor er det i kombination med overnatning i telt.

Hvis du deltog i vandreturen eller overlevelsesturen i år, så er dine sko og fødder nok gået godt trætte og derfor har vi undladt en vandretur på 60 km, men giver i stedet en MC tur fra Fredericia St. til Juelsminde campingplads den 19. juni, hvor vi slår lejr til den 20. juni. Her kan vi sammen komme med udenfor, snakke om både MC køreturen, udendørsgrej og en masse andet.

Der er først til mølle princip, da vi ikke ved hvor mange motorcyklister vi kan finde, men vi satser på at der er plads til 15 deltagere så skynd jer at blive tilmeldt på tilmelding@dbsu.dk eller tlf. 71 71 02 23. Tilmeldingsfristen er den 14. juni og det koster 100 kr. som indbetales på MobilePay: 71006 eller bank: 8401-1068255 – Husk at skrive fornavn + motorcykel i overførelsen.

Vi er opmærksomme på at ikke alle har telt, men måske godt vil med og prøve at sove i telt, så vi håber at kunne finde plads til jer i de telte som deltagerne medbringer, derfor skal i informere kontoret om I selv har et telt eller ej ved tilmelding og hvis du har, hvor mange ekstra der er plads til, samt om der er særlige kosthensyn, fx fødevareallergier eller vegetar/veganer eller andet. Vi søger for jeres oppakning bliver kørt til Juelsminde camping fra Fredericia st, og vigtigst af alt, så skal I huske mundbind, håndsprit og en Corona test som er maks. 72 timer gammel og negativ, den må meget gerne være fra den 18. juni, så i er godkendt over hele weekenden.

De bedste outdoor hilsner
Marlene Jørgensen og Kenneth Schack Banner

Detaljer

Start:
19. juni 2021
Slut:
20. juni 2021
Pris:
DKK100
Begivenhed Kategori: