Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region vest: Invitation til camping weekend

28. august 2020 @ 17:00 - 30. august 2020 @ 12:00

Gratis

Kære vest medlemmer

Nu begynder Danmark at åbne op igen efter nedlukningen grundet COVID-19. Så vi håber du er klar på at være social igen. I den anledning vil vi gerne invitere på en weekend med sociale aktiviteter, god mad og en kulturel ø oplevelse.

Vi har lejet nogle hytter ved Aarø Camping i Haderslev, hvor der er mulighed for at mærke bølgerne i vandet, spille udendørs spil, nyde en kold drik og meget mere. Der er begrænsede pladser, så du skal skynde dig, hvis du vil have en plads og være med til en weekend fyldt med gode oplevelser. VI vil have fællesspisning begge aftener på camping manér.

Arrangementet starter fredag den 28. – 30. august. Vi har fået tilskud til dette arrangement. Derfor er det helt gratis, tak til Dansk Ungdoms Fællesråd som har gjort det muligt at give jer en unik campingtur med ligestillede.

Du kan tilmelde dig på mail tilmelding@dbsu.dk eller ringe til kontoret på tlf. 71710223, og tøv ikke med at tilmelde dig, grundet de begrænsede antal pladser og tilmeldingsfristen er den 10. august. Ved tilmelding skal du oplyse, om du har nogle særlige hensyn ift. mad eller andet.

For at deltage i dette arrangement skal du være medlem af DBSU (Dansk blindesamfunds Ungdom). Men frygt ej, et medlemskab koster kun 150 kr. årligt for at komme med til dette fantastiske arrangement. Lige så, vil det glæde os, at byde nye medlemmer velkommen og tage i mod jer med åbne arme.

Har du lyst til at tjekke campingpladsen ud, kan du gå ind på camping.dk http://aaro-camping.dk/. Vi følger naturligvis myndighedernes nyeste retningslinjer, og vil sørge for at informere om bl.a. afstand og hygiejne op til arrangementets afholdelse.

Hvis du har nogle nysgerrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os arrangører.
Vi glæder os til at være sammen med dig!

De bedste sommerhilsner, arrangørerne

Marlene Jørgensen, tlf. 30685676, mail: marlone92@hotmail.com
Dorthe Pedersen, tlf., 30233713, mail: dorthe_p1984@hotmail.com

Detaljer

Start:
28. august 2020 @ 17:00
Slut:
30. august 2020 @ 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: