Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Vest: Gør det selv

5. oktober 2019 @ 10:30 - 15:00

DKK50

Vil du også gerne lære at løse flere af hverdagens praktiske udfordringer selv i stedet for altid at ringe til dine forældre? Drømmer du måske ligefrem om at kunne kreere noget med hænderne, men opgivet på grund af manglende syn? Så har du nu en unik mulighed for at forbedre dine gør-det-selv-evner.

I samarbejde med Blindes Oplysningsforbund og DBS Østjylland inviterer Region Vest nemlig til et gør-det-selv-forløb i Aktivitetshuset i Aarhus. Over fire lørdage vil du lære de grundlæggende teknikker til at håndtere værktøj, afmåle og opmærke m.m., anvende teknikkerne i praksis, når der skal læres at sætte hylder op, samle stik og lignende, inden du endelig også får mulighed for at lave dit helt eget projekt. Alt sammen foregår under kyndig vejledning af husets underviser, Sven, som er vant til at undervise synshandicappede i gør-det-selv.

Næste undervisningsgang finder sted lørdag d. 5. Oktober kl. 11:30. Du kan sagtens tilmelde dig, selvom du ikke har deltaget tidligere. Vi starter dagen med en sandwich, ligesom der vil være kaffe og kage undervejs. Undervisningen slutter ca. kl. 16:45. Oplys gerne i din tilmelding, hvis du har brug for ledsagelse mellem Aktivitetshuset og banegården. Så hjælper vi dig gerne både frem og tilbage.

For at få størst mulig udbytte af undervisningen skal du helst kunne deltage til flest kursuser, men tilmeld dig gerne alligevel, selvom du er forhindret en af de nævnte datoer, da de kan være åbne for ændringer efter nærmere aftale mellem deltagere og underviser.

Tilmelding skal ske til Aktivitetshuset senest d. 1. Oktober kl. 12 på tlf.: 86128062 eller mail: aktivitetshus.aarhus@blind.dk. Da DBSØ og DBSU betaler størstedelen af udgifterne til kurset, koster det kun 50 kr. pr. gang at deltage. Dette beløb indbetales på regionens konto med reg. Nr.: 8401 og kontonr.: 1068255 eller MobilePay: 71006.

Hvis du har spørgsmål, kan du enten bruge ovenstående kontaktoplysninger eller kontakte DBSU’s medarrangør Jesper Mathiesen på mobil: 61468615 eller mail: jesper.kegnaes1@gmail.com.

Med venlig hilsen

Blindes Oplysningsforbund i samarbejde med DBS Østjylland og DBSU Region Vest

Detaljer

Dato:
5. oktober 2019
Tidspunkt:
10:30 - 15:00
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategori:

Sted

DBSU
Blekinge Boulevard 2
Taastrup,Storkøbenhavn2630Danmark
Telefon:
+45 7171 0223
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Dansk Blindesamfunds Ungdom
Telefon:
+45 7171 0223
E-mail:
tilmelding@dbsu.dk
Se Arrangør hjemmeside