fbpx
Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Vest: Generalforsamling 2020

februar 22 @ 12:30 - 20:00

Gratis

Generalforsamling i Region Vest, DBSU

Tilslutningen til Generalforsamling i Region Vest var meget lav den 8. Februar var ikke god nok, vi håber det skydles at det lå i starten af vinterferien.
Derfor er det udsat og blevet krydret med et fastelavnsarrangement.

Den nye dato er Lørdag den 22. Februar, hvor vi foruden generalforsamlingen skal slå katten af tønden i Viborg. Herefter taget vi hul på dagsordenen.

Der skal findes stærke unge mennesker, som på trods af deres synshandicap har mod på at tage en tillidspost i regionsbestyrelsen. Medbring derfor fastelavnskostume, talegaverne, tag en masse arrangementsforslag med og har du en DBSU ven med, så deltager I, i konkurrencen om at vinde en gave til dig og din DBSU ven. (Oplyses ved tilmelding).

Det anbefales at man gennemlæser Regionens vedtægter og, synes du der skal laves ændringer, så er du hjertens velkommen til at lave en vedtægtsændringsforslag. – Det skal være formanden i hænde senest den 1. Februar på vest@dbsu.dk

Følgende tillidsposter er på valg:

Formand, 2 år
2 x Bestyrelsesmedlem, 1 år
2 x Suppleant, 1 år
Revisor, 1 år
Revisorsuppleant, 1 år

Kommer vi mod forventning igennem dagsordenen før tid, er der social hygge, med mulighed for at spille UNO, snacke og eller bare socialisere med alle dine udklædte DBSU venner!

Tilmeld dig på tilmelding@dbsu.dk eller ring på 71710223 – Det er gratis

Vi glæder os til at se jer, til generalforsamling i Vest
Marlene og Kenneth

Detaljer

Dato:
februar 22
Tidspunkt:
12:30 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: