Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Region Vest: Fællesspisning og koncert i Tivoli Friheden

juni 15 @ 11:30 - 22:00

Fællesspisning og koncert i Tivoli Friheden

 

Juhuu! Nu er sommeren snart over os, og det er tid til at komme ud og nyde livet under åben himmel.

Det vil vi gerne fejre ved at invitere til en dag i den ultimative hygges tegn i Tivoli Friheden i Århus, hvor vi først og fremmest får mulighed for at afprøve alle de mange fantastiske forlystelser og faciliteter i parken.

Herefter spiser vi aftensmad sammen på hyggelige Café Au Lait, inden vi slutter dagen af på allerbedste vis. Det passer sig nemlig så heldigt, at selveste Rasmus Seebach gæster Tivoli Friheden om aftenen med en koncert, og det har vi naturligvis tænkt os at udnytte.

Så er du klar til en sommerdag fyldt med hygge, både med gamle venner og nye bekendtskaber, lækkert mad og fantastisk musik, så er dette arrangement lige noget for dig.

 

Praktisk info

Datoen er d. 15. juni, og arrangementet forventes at vare fra omkring kl. 12:00 hvor vi mødes, til koncertens afslutning omkring kl. 22:00.

Vi går sammen fra Århus Hovedbanegård omkring 11:30, og tager bussen til Friheden, som ligger et par kilometer derfra. Du kan naturligvis også vælge selv at komme til Friheden kl. 12:00.

 

Tilmelding og deltagerbetaling

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til: kontor@dbsu.dk eller ringe til kontoret på tlf. 71710223, der er åbent mandag og torsdag mellem 10 og 13.

Ved tilmelding skal du oplyse, om du har nogle særlige kosthensyn, og om du ønsker at deltage i den fælles bustur fra banegården, samt om du ønsker at følges dertil igen, når arrangementet er slut.

Det koster 250 kroner at deltage i arrangementet, inklusiv aftensmad (med drikkelse inkluderet), turarmbånd til forlystelser og koncert, hvorefter andre snacks og drikkevarer i løbet af dagen er på egen regning.

Beløbet indbetales ved tilmeldingen til Region Vests på mobilepay 71006, eller på konto 8401-1068255. Husk at oplyse navn og arrangement ved overførsel.

Der vil være hjælpere under hele arrangementet. Hvis du har behov for din egen personlige hjælper eller ledsager, bedes du selv sørge for dette og oplyse om det ved tilmelding.

Sidste tilmeldingsfrist er den mandag 20. Maj

Skulle du have nogle spørgsmål til arrangementet, er du mere end velkommen til at kontakte arrangørerne.

De bedste hilsner:

Nikolaj Rønaa:

Tlf: 25723385

Mail. nkr@dbsu.dk

Annette Olsen:

Tlf: 35536932

Mail: aao@dbsu.dk

Detaljer

Dato:
juni 15
Tidspunkt:
11:30 - 22:00