Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Vest: Bliv klædt på til at investere

22. august 2020 @ 14:00 - 19:30

Gratis

Vidste du, at dine penge bliver mindre værd, når de blot står og samler støv på bankkontoen til 0 % i rente? Vidste du også, at du formentlig går glip af mange penge ved blot at lade dem stå? Du står måske ikke og mangler penge nu og her, men over en årrække kan det blive til rigtig mange penge, du kan bruge på rejser, boligkøb og andre store udgifter, der typisk kommer med alderen, og det er jo altid rarere at have flere penge frem for færre – er det ikke?

Region Vest har fået kontakt med en dygtig privatinvestor, der gerne vil dele ud af hans tips og erfaringer. Investeringer kan være noget af en jungle at finde rundt i, men fortvivl ej. Vores oplægsholder vil give en grundig introduktion til aktiemarkedet, hvordan du skal tænke som investor og hvordan du vælger, hvad du skal investere i.

Arrangementet er for alle, der har den mindste interesse i området. Om du er nybegynder og/eller ikke har ret meget at investere for på nuværende tidspunkt betyder derfor ikke noget.

Efter oplægget kan snakken om tal, tendenser og tricks fortsætte, da vi nu er sultne, ikke efter penge, men et lækkert måltid sammen, før arrangementet slutter og du forhåbentlig er blevet rigere i mere end en forstand.

Arrangementet foregår i Odense lørdag, den 22. august fra kl. 14 og en tilmeldingsfrist den 6. august kl. 11.00, alt du skal investere for dette er din tid og vi lover at du får en masse ny viden med hjem. Tilmeld dig allerede nu, på tilmelding@dbsu.dk eller ring til kontoret på 717100223.

De bedste hilsner arrangørerne
Jesper Mathiesen og Kenneth Schack Banner

Detaljer

Dato:
22. august 2020
Tidspunkt:
14:00 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: