Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Yoga

maj 18 @ 09:30 - 14:00

DKK150

** Yoga i Øst **

 

I anledningen at Aktive Maj vil vi gerne invitere jer til at prøve kræfter med yoga!

Yoga er en holistisk praksis med rødder i antikke indiske traditioner, der sigter mod at skabe harmoni mellem sind, krop og ånd. Gennem en kombination af fysiske øvelser (asanas), åndedrætsøvelser (pranayama) og meditation arbejder yoga på at forbedre fleksibilitet, styrke, balance og mentalt velvære. Denne praksis omfatter også dybdegående teknikker til stressreduktion og mental afklaring. Centralt i yoga står opmærksomheden på øjeblikket (mindfulness) og en bevidsthed om forbindelsen mellem individet og det omgivende univers.

Thea som på dagen vil være vores underviser er uddannet yogainstruktør på Bali og har, siden hun kom hjem, undervist i yoga med fokus på ro og selvkærlighed. Det betyder, at hun har tilrettelagt sin undervisning således, at man kan følge med, selvom man har øjnene lukkede. Alle vil derfor have mulighed for at følge med, uanset om man er øvet eller det er første gang, man stifter bekendtskab med yogaens verden. Så kom med og lad os udvide vores kropsbevidsthed i fællesskab!

Der vil være mulighed for at følges med vores hjælpere fra Nordhavn station og frem til lokalerne på dagen. Ønsker man dette skal det blot noteres i din tilmelding, så vi ved, hvor mange der skal gå sammen eller selv finder frem.

Har du egen yogamåtte, må du meget gerne medbringe denne også – giv gerne besked herom ved tilmelding.

Efter yogasessionen vil der være mulighed for at nuppe en kaffe eller sandwich på en nærliggende cafe efter interesse (inkluderet i deltagerbetalingen)

 

Vi glæder os til at se jer på måtten!

 

Kærlige hilsner,

Ida og Nicklas.

 

Praktiske oplysninger

Sted: Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø

Tid: lørdag den 18. maj, 10.00-12.00

Fællestransport: opsamling ved Nordhavn station 09.40

Deltagerbetaling: 150 kroner som skal overføres via MobilePay til 44320 eller bankoverførsel til 8401-1068271.

Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 9. maj kl. 12, så send en mail til tilmelding@dbsu.dk eller ring til Ditte på 71 71 02 23 mandag eller torsdag indenfor kontorets åbningstid.

 

Detaljer

Dato:
maj 18
Tidspunkt:
09:30 - 14:00
Pris:
DKK150