Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst svømmer i Vallensbæk

13. februar 2022 @ 15:00 - 20:00

Gratis
Billede af blåt vand i svømmehal. Tekst: Svøm med region øst!

Region Øst og LFBS inviterer regionens medlemmer til endnu et friskt arrangement i vandets tegn. Har du prøvet at snorkle, og se hvad der gemmer sig under overfladen? Nu har du muligheden!

Vi har lavet en aftale med Christian Normand fra Vallensbæk Sportsdykkerklub at I kan komme en tur i svømmehallen på Pilehaveskolen i Vallensbæk.

Det foregår søndag den 13. februar og der er mødetid på Vallensbæk Strand Station kl. 15. Der vil blive sørget for transport til Pilehaveskolen. Efter svømmetræningen inviterer vi på lækker mad på restaurant Wallenz, tæt ved Vallensbæk station.
Der er fælles opsamling på Københavns Hovedbanegård kl. 14.

Husk badetøj og håndklæde, samt andet toiletgrej. Alt andet udstyr sørger instruktøren for. Med mindre du har dine egne favorit-dykkerbriller med dit navn indgraveret, behøver du ikke at medbringe mere.

Der vil være hjælpere til stede til arrangementet fra begge køn ift. omklædning. Men hvis du føler dig mere tryg ved at have din egen personlige hjælper med, f.eks. hvis du har brug for ekstra hjælp til at klæde om og gå i bad, så må du gerne medbringe vedkommende. Men husk at give besked ved tilmelding.

Arrangementet er gratis. Tilmelding sker til tilmelding@dbsu.dk eller ved at ringe til 71 71 02 23.
Der er tilmeldingsfrist søndag den 6. februar 2022.
Hvis du har spørgsmål omkring arrangementet, kan du ringe til Jens Christian Carlos Sørensen på tlf. 22566855 eller mail: jccs@dbsu.dk eller til Claus Sørensen på 50818048.

Vi ses alle vandhunde!

Venlig hilsen
Claus, Emilie, Jens Chr. Carlos, Mie & Mohammed.

Detaljer

Dato:
13. februar 2022
Tidspunkt:
15:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,