Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Royal Run

maj 20

Øverst ses et stykke vej med cirka 10 løbere på. Billedet er skåret ved hofterne, så kun underbenene ses. Nedenunder er der en tekst på lyseblå baggrund: DBSU Region Øst Royal Run i København. Den 20. maj 2024 - 2. pinsedag. Pris: 150 kroner.

Kære DBSU Region Øst

Nu nærmer aktiv maj sig og løbeskoene skal luftes! Kom derfor med DBSU til Royal Run d. 20. maj i København og hjælp os med at skabe synlighed i godt selskab!

Da der kun er et begrænset antal pladser, opfordrer vi jer til at tilmelde jer hurtigt. Tilmelding foregår som altid efter først til mølle princippet. Det koster kun 150kr. for at deltage, og for den pris får I, udover en fantastisk oplevelse, en officiel Royal Run T-shirt, medlemsnummer, samt startnummer. Beløbet skal overføre med MobilePay til 44320 eller til Merkur Bank til konto 8401-1068271

Vi har købt billetter til 5-kilometer ruten, og du kan helt selv vælge, om du ønsker at gå eller løbe. Hvis du ikke har lyst til at deltage i selve løbet, tilbyder vi også muligheden for at være med som støttedeltager for DBSU helt gratis. Som støttedeltager er du altså ikke med som deltager eller ledsager, men med for at heppe på de deltagende fra DBSU, samt for at mærke den gode stemning, som kendetegner Royal Run.

Alle ledsagere kan deltage gratis i løbet, men får dog ikke t-shirt eller startnummer. Vi sørger selvfølgelig for at have hjælpere til rådighed på dagen, men du har også mulighed for at medbringe din egen ledsager.

Oplys ved tilmelding meget gerne om:

  • du har behov for ledsager
  • hvorvidt du medbringer egen ledsager
  • om du ønsker at gå eller løbe
  • din ønskede T-shirt størrelse

 

På den måde bliver det lettere for os at organisere hvor mange ledsagere vi skal sørge for at have med på dagen.

5-kilometer distancen bliver sat i gang mellem kl. 14 og 16 for både løbere og gående. Vi planlægger at finde et hyggeligt mødested, hvor vi kan samles før og efter løbet, men mere praktisk info følger senere.

 

Tilmeldingsfristen er den 1/5.

Vi glæder os meget til at gå og løbe med jer for fællesskabet!

 

De bedste hilsner fra arrangørerne

Elias, Rosa og Cæcilie

 

Detaljer

Dato:
maj 20