Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Ridetur

13. juni 2021

DKK50

🐎Ridearrangement i Øst 🐎

Søndag den 13. juni, har vi i samarbejde med Askov Ridecenter, planlagt et ridearrangement. Ridning har mange gode kvaliteter, specielt for folk, som ikke ser så godt eller er helt blinde.

Derfor har vi planlagt en dag, hvor vi lejer en privat bus, som vil stoppe nogle forskellige steder på Sjælland og samle folk op, så vi sammen kan blive fragtet til Tappernøje, hvor ridecentret ligger, og hjem igen. Arrangementet vil forløbe over nogle timer, og vil byde på frokost, sammen med ejeren og hjælperne på ridecentret, der vil være personer med synshandicap som vil fortælle om det, at ride med dårligt syn og så er der selvfølgelig mulighed for at komme op at ride på hestene eller man er velkommen til at stå og kigge på! Der kommer til at være uddannet personale, som trækker jer med rundt på hestene. Vi afslutter besøget med kaffe og kage, inden bussen kører os hjem igen!

Arrangementet kommer til at koste 50 kr. pr. næse Og vi glæder os rigtig meget til at se jer!
Tilmeld jer via bankoverførsel Region Øst: 8401-1068271 MobilePay: 44320, skriv gerne “ridning øst” samt send en mail til tilmelding@dbsu.dk. Tilmeldingsfristen er torsdag den 27. Maj.

Kontakt arrangørerne hvis der er yderligere spørgsmål!
De bedste hilsner.
Mikkel Broe Enok Pedersen (me@dbsu.dk) og Emilie Norman Wendt (enw@dbsu.dk)

Detaljer

Dato:
13. juni 2021
Pris:
DKK50