Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Ølsmagning

29. oktober 2022 @ 14:00 - 18:00

DKK80

Kære alle sammen

Nuch ein beer bitte – eller ”en øl til tak”.

En velkendt sætning, som muntert siges i ølstuer, bryggerier og festtelte, til Oktoberfest i Tyskland. Og en sætning, som også skal siges lørdag den 29. oktober, hvor Region Øst inviterer til ølsmagning med snacks på bryghuset Brus på Nørrebro fra kl. 14.

Under arrangementet vil vi lære om bryggeriet, og hvordan de gode brygmestre laver deres velsmagende øl. Herefter vil vi præsenteres for og smage på forskellige øl og nogle småretter, som komplementerer smagningen.

Deltagelsen koster 80 kr., hvilket inkludere 3 specialøl og småretter. Ønsker man at bestille mere, er det for egen regning. Beløbet skal overføres til MobilePay 44320 ved tilmelding.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en mail til kontoret på kontor@dbsu.dk inden d. 19. oktober kl. 12:00. Der er 13 pladser, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Praktiske oplysninger vil blive sendt ud en uge før arrangementet.
Er der bestemte hensyn, bryggeriet skal tage højde for, skal du skrive dette i din tilmelding. Som alternativ til øl med alkohol, har Bryghuset Brus også et udvalg af alkoholfrie øl, så hvis dette er noget for dig, bedes du samtidig oplyse om dette.

Det er muligt at ansøge om at få en personlig hjælper med, hvis man for eksempel har behov for hjælp til personlig pleje, at tage medicin under arrangementet, har brug for tegnsprogstolk eller andet, som de tilstedeværende hjælpere ikke kan hjælpe med. Ansøgningen sendes til forretningsudvalget på fu@dbsu.dk senest en uge inden tilmeldingsfristen. Herefter tilmeldes hjælperen sammen med deltageren.

Vi glæder os meget til en hyggelig stund med jer.

Masser af kærlige hilsner fra J.C. og Mo samt resten af Team Fællesspisning

Detaljer

Dato:
29. oktober 2022
Tidspunkt:
14:00 - 18:00
Pris:
DKK80