Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Ølsmagning med ny dato

30. september 2023 @ 16:30 - 19:00

DKK100

Invitation til Ølsmagning med DBSU Region Øst

 

Skal du med til en hyggelig aften, hvor vi skal smage på og lære lidt om nogle gode øl? Ølsmagningen hos People Like Us blev desværre aflyst, men som erstatning har vi i stedet arrangeret en fed ølsmagning hos Dammbergs Ølmagasin på Nørrebro i København.

 

Ølbaren hylder de danske råvare, og sælger derfor primært dansk specialøl. Vi vil på aftenen få lov til at smage på og høre om fem forskellige af deres øl. Herlighederne finder sted den 30. september kl. 17-19. Vi mødes ved Nørreport station kl. 16:30 og følges derfra hen til baren. Ølsmagningen vil vare ca. to timer, og efter vi er færdige, vil der være mulighed for at finde et hyggeligt sted i området hvor vi sammen kan spise aftensmad. Dette er dog for egen regning, og helt frivilligt.

 

Lyder dette fantastiske arrangement som noget for dig, så skynd dig at tilmelde dig på mail kontor@dbsu.dk.

 

Tidspunkt: 30/9 2023 klokken 17

Pris: 100 kroner

Tilmeldingsfrist: 25/9 2023

 

Obs.: Arrangementet her erstatter det aflyste arrangement hos People Like Us, og hvis du var tilmeldt dette, gælder tilmeldingen og betalingen til dette arrangement. Du er selvfølgelig velkommen til at få pengene tilbage hvis du ikke kan deltage til den nye ølsmagning, eller ikke længere ønsker at deltage. Skriv til kontor@dbsu.dk, og så finder vi ud af det.

 

Venlig hilsen arrangørerne,

Elias, Mads, og Cæcilie

Detaljer

Dato:
30. september 2023
Tidspunkt:
16:30 - 19:00
Pris:
DKK100