Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: invitation til skrivearrangement om erindring

30. maj 2021 @ 10:00 - 16:00

Gratis

Kan du lide at skrive? Kunne du tænke dig inspiration til at komme godt i gang?

Region Øst inviterer dig til et skrivearrangement med temaet erindring, hvor der vil være mulighed for at høre et spændende oplæg fra en dygtig forfatter, prøve kræfter med forskellige skriveøvelser og kreere din egen lille tekst. Om du er ny i skrivning eller garvet forfatter er du velkommen, for der vil være mulighed for at alle kan deltage, da vi alle har vores egne erindringer, som kan udforskes.

Hvor og hvornår?

Arrangementet afholdes grundet den stadig usikre Corona-situation over Zoom og foregår søndag den 30. maj fra kl. 10 til 16. Vi opfordrer til, at deltagerne finder fysisk sammen i små grupper med 3-4 stykker i hver, men der vil også være mulighed for at dele sin tekst og feedback til andres tekster i små grupper over Zoom.

Dagen byder selvfølgelig ikke kun på skrivning. Der vil selvfølgelig også være indlagte pauser, og hver deltager vil få 75. kr. til forplejning, bare man husker at sende en kvittering ind til kontoret, så får man beløbet refunderet. Deltagelsen i arrangementet er desuden gratis!

Tilmeldingsfristen for skrivearrangementet er to uger før, nemlig den 16. maj. For at tilmelde jer skal I enten skrive til tilmelding@dbsu.dk eller på ringe til kontoret på 71710223.

Vi håber at se mange af jer! Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at kontakte en af arrangørerne.

Bedste hilsner arrangørerne,

Cathrine Honoré, Mie Henriksen og Rosa Engholm Larsen

Detaljer

Dato:
30. maj 2021
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: