Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Invitation til frivilligfest

22. januar 2022 @ 18:00 - 23:00

Gratis
Billede af grønt konfettirør der skyder grøn konfetti.

Så er det blevet tid til at belønne os selv og jer, som har gjort en kæmpe stor indsats for vores Region Øst igennem tiden. Det gør vi ved en hyggelig sammenkomst lørdag den 22. januar 2022! Sæt kryds i kalenderen og lad os skyde det nye år i gang, med en dejlig fest med gode minder, quiz, grin og hygge.

Hvad enten du har siddet i bestyrelsen, lavet arrangementer, været hjælper, eller bistået med teknisk support, er du velkommen. Det vigtige er, at du har været med til, at fremme regionens arbejde, og har lyst til at blive anerkendt for det store arbejde, så vi kan dele gode og sjove minder. Den dag, skal du ikke lave noget. Bare dukke op, og lade dig underholde.

Arrangementet finder sted i fælleslokalet på Katrinedalsvej i Vanløse, hvor vi traditionen tro, har afholdt sommerfester og julefrokoster igennem tiden. Der vil være fælles opsamling på Vanløse Station for de der måtte ønske det. Specifikt tidspunkt kommer senere.

Hvis du sidder og kommer i tanker om nogen, der har hjulpet regionen, som måske ikke lige har set invitationen her, så hiv endelig fat i dem, så vi kan få så mange med som muligt! Vi skriver naturligvis også personligt ud til dem, vi kender.

Tilmeld dig til tilmelding@dbsu.dk eller ring på 71 71 02 23.

Hvis du har spørgsmål til selve arrangementet så kan du skrive til DBSU Region Øst bestyrelsen på oest@dbsu.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Detaljer

Dato:
22. januar 2022
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,