Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Invitation til byvandring

12. september 2020 @ 15:00 - 19:00

DKK100

Coronapandemien ramte det danske samfund som en stormvind, og på få dage lykkedes det at vende danskernes hverdag fuldstændig på hovedet. Men det er langt fra første gang, at en pandemi har vendt op og ned på danskernes hverdag, for sygdommenes historie er ældre end Egyptens Plager.
DBSU Region Øst inviterer lørdag d. 12. september 2020 på Viral Byvandring, hvor vi sammen vil spadsere igennem Københavns gader, mens vores guide undervejs gør os klogere på vores omgivelser og historien om epidemier, karantæner, frygt og fakta. Du kan teste din viden, eller blive klogere i løbet af turen, når vi begynder at quizze om turens tema. Når vi har slidt sålerne tynde og er blevet klogere på pest og kolera, vil vi til sidst nyde et lækkert aftensmåltid sammen på regionens regning, hvorefter vi begiver os hen til nærmeste togstation.
Arrangementet starter d. 12. september omkring kl. 15:00, hvor vi mødes på Københavns Hovedbanegård, og slutter omkring kl. 19:00, med forbehold for ændringer. Praktiske oplysninger sendes ud efter tilmeldingsfristen.

Hele denne herlighed kan fås til blot 100 kr., som skal rekvirere på DBSU Region Østs konto inden tilmeldingsfristen, som er fredag d. 4. september 2020.
Du tilmelder dig enten på mail tilmelding@dbsu.dk eller ved at ringe til kontoret på tlf. 71 71 02 23, og tøv endelig ikke med at tilmelde dig, da vi har indført et begrænset antal pladser på 10 personer.
Du kan betale via Mobile Pay til: 44320 – eller bankoverførsel til:
Reg nr. 8401
Konto nr. 1068271

Ved tilmelding beder vi dig om at oplyse, om du har behov for ledsagelse under gåturen af hensyn til det antal hjælpere, som vi skal have med os, samt om du har specielle kosthensyn, som vi skal imødekomme, når vi booker bord.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os arrangører
Beritan Fener, tlf. 27 96 97 89, mail: Beritan.f@gmail.com
Nina Sophia Bargum, tlf. 60 66 38 67, mail: ninasophiabargum@gma¬¬il.com

Selvom du sikkert har oplevet, at mange arrangementer er blevet aflyst, er det stadig sundt at gå på byvandring! Vi skal ikke i karantæne, men lufte os selv og vores nysgerrighed, så sprit dine bedste vandresko af og medbring dit gode humør, så sørger vi for resten.

De bedste hilsner fra arrangørerne,
Beritan Fener og Nina Sophia Bargum.

Detaljer

Dato:
12. september 2020
Tidspunkt:
15:00 - 19:00
Pris:
DKK100
Begivenhed Kategori: