Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Fællesspisning på Reffen

14. juni 2022 @ 17:00 - 21:00

Billede af refshaleøen, der ses mennesker der går undt mellem staderne og himlen foroven er blå. Solen skinner

Invitation til fællesspisning og hygge på Reffen

Region Øst d. 14. juni

 

Sommeren er over os, og det vil vi selvfølgelig fejre med en sidste fællesspisning før sommerferien for alvor skydes i gang! Du har måske lige afleveret en eksamen, købt billet til en af de mange festivaler eller måske ser du frem til at komme ud og rejse i ferien. Om du skal det ene eller andet, så har vi i hvert fald sørget for at denne fællesspisning bliver ekstra kulturelt og socialt givende.

Refshaleøen er et stort sted ud til vandet i KBH med international streetfood fra forskellige boder omgivet af liveunderholdning og musik. Stemningen er unik, maden i top, og der er helt sikkert nogle overraskelser for en hver smag.

Før vi går på opdagelse i de forskellige boder med mad og drikke på stedet, vil der være mulighed for at få en sejltur ud mod øen med havnebussen. Ved ankomst er planen, at vi først går en tur rundt mellem madboderne i en flok, hvor vores kære hjælpere vil beskrive de forskellige madmuligheder. Herefter finder vi et fællessted at holde til, hvorefter vi i grupper kan få hentet det ønskede mad og drikke. Efterfølgende vil der være snak om maden, fortsat hygge og mulighed for en dejlig dessert.

Refshaleøen er et stort, åbent og kreativt sted med musik og god stemning, så det kan være svært at forlade. Man er dog velkommen til at blive derude, hvis flere ønsker at fortsætte. Hjælperne kan guide til busserne, som stopper lige ved Christianshavn metro.

 

Hvis du ønsker at få et overblik over de forskellige street food muligheder, kan du læse mere via følgende links:

https://reffen.dk/stader/

https://reffen.dk/stadeholder/goodies-factory/

https://reffen.dk/stadeholder/maelkevejen-ice-cream-coffee/

 

Praktiske oplysninger:

Adressen for området med madboder er Refshalevej 167A, 1432 København, men hvis man ønsker at følges derud, mødes vi oppe af trappen fra Christianshavn metro station kl. 16:30, hvorefter vi vil gå sammen mod havnebussen, som vil sejle os til øen. Arrangementet finder sted på Reffen fra kl 17:00-21:00. Folk er dog velkommen til at blive efterfølgende.

Prisen for fællesspisningen er 80 kr., som skal overføres via MobilePay til 44320 eller bankoverførsel til 8401-1068271. Beløbet inkluderer 1 valgfri ret på Reffen, 1 drikkevare/genstand, samt 1 dessert eller kaffe. Yderligere mad og drikkelse skal ske for egen regning.

Fristen for tilmelding er tirsdag d. 7. juni kl. 12. Skriv en mail til tilmelding@dbsu.dk eller ring til kontoret på 71 71 02 23. Der er begrænsede pladser, og der skal bestilles bord, så din tilmelding er først registreret efter din betaling og tilmelding er godkendt.

 

Vi glæder os til at tage på en international madrejse til Refshaleøen med jer!

 

De bedste hilsner fra arrangørerne,

Nicklas, Ida og Mohammed

Detaljer

Dato:
14. juni 2022
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Begivenhed Kategori: