Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Fællesspisning på Le Basilic

14. december 2023 @ 17:30 - 21:00

DKK125

** Fællesspisning på Le Basilic **

 

Kære DBSU-medlem

 

Glæd dig til en aften med intim fransk stemning og en fabelagtig treretters menu!

Der er en grund til, at Frankrig er verdens største madnation. Det smager bare godt! Og for at opleve det franske køkken i sin mest autentiske form, inviteres du hermed til årets sidste fællesspisning i Region Øst, som finder sted torsdag d. 14. december i København.
Vi skal en tur til Vesterbro og besøge den autentiske franske restaurant, Le Basilic, hvor stemningen af ærkefransk bistro er garanteret. Her er alt fra den hjemmelavede, veltillavede mad, over musikken i højttalerne til kokken Sébastien Jacques fransk, og med en valgfri 3-retters menu fra Le Basilic kan du selv vælge, om du er mest til cremet burrata, friske hvide asparges eller deres berømte fiskedumplings i skaldyrssauce fra Lyon, og om du skal have ostetallerken, chokoladedessert eller smage chefs egen Crème Brûlée.

På Le Basilic kan du glæde dig til en middag, der nok ikke fås mere fransk i København! Og hvis en uformel og kulinarisk aften med muligheden for at møde andre DBSU’er lyder som en fornøjelse for dig, kan du læse mere om, hvordan du tilmelder dig arrangementet herunder.

Bon appétit!

 

Tilmelding og detaljer:

Deltagerbetalingen for dette arrangement er på 125 kr, som efter tilmelding bør overføres Til MobilePay 44320 – skriv gerne Fransk i tekstfeltet. Grundet prislejet for det eksklusive spisested er deltagerbetalingen blevet fastsat, så det er muligt at tilbyde en fri 3-retters menu + en drikkevare for under 100 kr.

For at tilmelde dig skal du skrive til tilmelding@dbsu.dk  eller ringe 71 71 02 23 mandag eller torsdag inden for kontorets åbningstider. I din tilmelding skal du oplyse, hvilken sammensætning du kunne tænke dig i din 3-retters menu. Følg derfor linket til menuen, som kan findes nederst i denne invitation og nævn dit valg af forret, hovedret og dessert til kontoret, så restauranten kan forberede sine råvarer.

OBS: Le Basilics retter kan ikke fås vegansk og egner sig desværre heller ikke til gluten- eller laktose-intolerante. Andre eventuelle allagier kan nævnes til restauranten.

Der er bestilt bord til kl. 17:30, og spisningen er estimeret til at vare omkring 2 timer. Grundet restaurantens popularitet og intime størrelse har vi fået booket bord til max 12 personer. Tøv derfor ikke for længe med at få dig en plads.
Tilmeldingsfristen er mandag d. 4. december kl. 12, og nye DBSU-medlemmer har fortrinsret. Medlemmer fra Vest er også velkommen men vil ikke få transportudgifter dækket.

Praktiske oplysninger om fælles opsamling, program, hjælpere medvidere vil blive sendt ud senest en uge før afholdelsen af arrangementet, men man er selvfølgelig velkommen til at kontakte Region Øst på oest@dbsu.dk for nærmere spørgsmål eller individuelle hensyn.

 

Ser frem til at møde jer og skabe en hyggelig og nærværende aften i godt selskab.

 

Venligste hilsner fra jeres arrangør,

Nicklas (na@dbsu.dk)

 

Link til menukort:

Bemærk at retterne skifter hver uge og efter sæson, så læs den aktuelle menu, når du udvælger dine tre retter, herunder 1 assietes / forret, 1 hovedret og 1 side / dessert.

ATT: Ønsker man af vælge kalvemørbrad med pancetta som hovedret, vil et tillæg på 50 kr. tilføjes, så ens deltagerbetaling bliver 175 kr. ved tilmelding. Der er ellers frit valg og mange spændende retter, som kan findes her:

https://www.le-basilic.dk/menus

 

Detaljer

Dato:
14. december 2023
Tidspunkt:
17:30 - 21:00
Pris:
DKK125