Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Fællesspisning i Absalon

5. april 2022 @ 17:30 - 20:30

DKK50

Så er Region Øst atter tilbage med de månedlige fællesspisninger!

Og hvordan kunne man starte et bedre sted end der, hvor diverse fællesspisninger i forvejen finder sted alle ugens dage midt i København?
Absalon er et folkehus, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen på nye måder. Det er stedet, hvor du kan møde din nabo, hænge ud med dine venner eller tage dine bedsteforældre med til en omgang brætspil. Du kan betragte stedet som en forlængelse af din egen dagligstue. Fyld derefter stuen med folk, musik, film, banko, mad, kaffe, yoga, loppemarkeder, foredrag og alt muligt andet mellem himmel og jord. Så har du Absalon!
Vi skal dog ud og spise sammen i denne omgang, mens vi sidder ved langborde, og hygger i de uformelle omgivelser. Absalons koncept bygger på friske økologiske råvarer og for hver menu, kan man enten vælge vegansk eller med kød. Menuen for aftenen vil blive bestemt på dagen og anrettes på fade, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske kommer til at skulle bede din sidemand række dig brødet eller salaten.
Efter maden vil der være mulighed for at fortsætte snakken over en kop kaffe eller kold øl.

Har du ikke hørt om Absalons fællesspisninger før? Så kan du læse mere i disse to links:
Madanmeldelse fra Politiken: www.politiken.dk/ibyen/byliv/art5612523/Niveauet-er-forbavsende-højt-i-Absalons-folkekøkken
Eksempel på ugens menu: www.absaloncph.dk/spisning/

Praktiske oplysninger
Adressen er Sønder Boulevard 73, 1720 København, og arrangementet finder sted fra kl. 17:30-20:30. Der er mulighed for fælles opsamling fra Dybbølsbro station fra 17:15, men hvis man selv finder vej, bør man senest ankomme 17:45. Maden serveres kl. 18, og man kan selv vælge, om man vil blive der til senere på aften.
Prisen for fællesspisningen er kun 50 kr., som kan overføres via MobilePay til 44320 eller bankoverførsel til 8401-1068271. Beløbet inkluderer aftensmad og vand, samt 1 drikkevare/genstand. Yderligere drikkelse sker for egen regning.
Tilmeld dig senest onsdag den 23. marts ved enten at skrive til tilmelding@dbsu.dk eller ringe til kontoret på 71 71 02 23. Der er et begrænset antal madbilletter grundet stedets popularitet, så vent ikke til efter tilmeldingsperioden. Det samme gælder også, hvis du har nogen kosthensyn, som vi bør videreformidle til Absalon. Deltagerloftet er på 12 personer, så skynd dig at sende en tilmelding afsted!

Vi glæder os til at se jer i Absalon!

De bedste hilsener fra arrangørteamet,
Jens Christian, Mie, Mohammed og Nicklas

Detaljer

Dato:
5. april 2022
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Absalon
Sønder Boulevard 73
København,1720Danmark
+ Google Maps