Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Outdoor-oplevelser med DBSU

juni 3 - juni 6

DKK350
Billede af mennesker der vandrer i skoven. Tekst: Kom med DBSU til outdoor oplevelser

Nu nærmer foråret sig med små skridt, så DBSU inviterer dig med udenfor i skov, på strand og på eller i vandet. Trænger du til at få luftet outdoor-udstyret og ikke mindst dig selv? Så sæt kryds i kalenderen og kom med fra fredag den 3. til mandag den 6. juni, hvor DBSU’s fantastiske arrangement “Outdoor med DBSU” afholdes!

I år har vi sat fokus på ”Teambuilding”, hvor det handler om at samarbejde i grupper for at frembringe den bedste synergi og fællesskab i en stor gruppe, som skal klare sig i naturen med hinanden. Der er overnatning i telt og shelter og du kan se frem til, at vi skal lege på vandet.

Der er kun plads til 19 deltagere, så det er først til mølle-princippet! Sidste år blev pladserne revet væk, så vi havde venteliste. Så tilmeld dig nu, tjek op på dit grej og kom med til Fredericia, hvor vi skal opleve Danmark på en helt ny måde!

Der er tilmeldingsfrist mandag den 2. maj. Deltagerbetalingen er 350 kr. som kan betales enten med MobilePay til 29022 eller bankoverførsel til 8401-1068222.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til tilmelding@dbsu.dk eller ringe på tlf. 71 71 02 23.

Det forventes, at du er i rimelig gå form, relativ selvstændig til dagligdagsting og klar på at få ømme muskler. Vi har hjælpere med og DBSU’s berygtede outdoor medlemmer, som bidrager med en god stemning og har styr på det meste!

Er du nysgerrighed omkring, hvem vores samarbejdspartner er, kan du tjekke det ud her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Jørgensen på tlf. 30 68 56 76 eller Kenneth Schack Banner på tlf. 29 92 33 25.

Vi glæder os meget til at være sammen med jer, hvor vi trænger til nye oplevelser og socialt samvær 3. år i træk!

 

Bedste friluftshilsner,

Kenneth Schack Banner & Marlene Jørgensen

Detaljer

Start:
juni 3
Slut:
juni 6
Pris:
DKK350
Begivenhed Kategorier:
,