Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online mad med Madsynet.dk

16. maj 2021 @ 16:00 - 17:00

Gratis
Søndag den 16. maj kl. 16 laver DBS og DBSU mad med Madsynet.dk online. Konceptet går ud på, at Madsynet finder/plukker naturens skønne råvarer, og inspirerer dig til at lave lækker mad med disse. Og du kan være med hjemme i dit eget køkken – på sikker Corona afstand!

Denne gang skal vi lave en hjemmelavet pesto, hvor pestoen bliver bagt i ovnen rullet ind i butterdej.

Den danske natur vrimler med ramsløg. Man kan finde det i skove, parker, på kirkegårde og i haver. Blandt andet er Østjylland og Vestskoven (som ligger ved Albertslund) fyldt med ramsløg.
Sanker.dk har lavet en oversigt over, hvor i landet der vokser ramsløg (hjemmesiden er dog ikke specielt tilgængelig for synshandicappede).

Har du mod på en tur i naturen og sanke ramsløg, så vær opmærksom på, at du ikke forveksler ramsløgene med liljekonvaller og høsttidløs. Begge sidstnævnte er giftige, og man finder dem ofte på det samme sted som ramsløg. Du kan kende forskel ved at bruge din lugtesans, da ramsløgsplanten lugter af citron.

Vi byder velkommen kl. 16, og derefter holder vi et lille oplæg, hvor I bliver klogere på brugen af ramsløg, dens sunde egenskaber og meget meget mere.

Har du fået lyst til at lave mad sammen med Madsynet.dk?

Så skriv til info@madsynet.dk og du vil modtage en indkøbsliste.

Du kan deltage i mødet med følgende måder:

  • Med dette link, hvis du deltager fra computer eller smartphone: https://us02web.zoom.us/j/2633107037
  • Du kan også ringe til 32 71 31 57 og efterfølgende indtaste møde-ID: 263 310 7037# 

Hvis du har brug for hjælp med at blive ringet op, kontakt Kenneth Schack Banner fra DBSU på 29 92 33 25 forud for arrangementet.

Detaljer

Dato:
16. maj 2021
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: