Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Ølsmagning

22. juni 2019 @ 12:00 - 14:00

DKK50

Har du nogensinde stået i den situation, at du skal have gæster til mad og hyggeligt samvær?

Måske du skal imponere en ven, som er dygtig til at bestemme hvor druerne kommer fra, hvor gammel vinen er og kan kende forskel på dyr vin og papvin? Du vil selvfølgelig gerne være med på og vælger derfor at der skal serveres øl.

Du står nede i Netto, men her bliver du pludselig klar over, at du absolut ingen idé har om, hvilken form for øl du burde traktere dine gæster med. Du føler dig enormt uvidende og i det hele taget ikke særlig kvalitetsbevidst, fordi de eneste øl du plejer at servere er dem på tilbud.

Så er dette arrangement måske noget for dig. Her kan du nemlig lære om, og smage, øl, som du aldrig har smagt før!

DBSU Region Øst inviterer til ølsmagning på en af Danmarks mest rummelige arbejdspladser People Like Us og få helt nye unikke smagsoplevelser og ikke mindst masser af innovative succeshistorier om alle de mange spændende ansatte.

Arrangementet foregår d. 22. juni kl. 13.00 til 15.00. For dem der vil, er der fællesopsamling fra Amagerbro. Station kl. 12:45.

 

Arrangementet indeholder:

2 timers ølsmagning og fortælling om People Like Us • 6 smagsprøver á 12 cl • Fortællinger om de forskellige øl, ingredienser, brygning, historie og meget mere • Mulighed for at købe øl i butikken efterfølgende med 10% rabat.

 

Om People Like Us

I 2017 blev Mikkel Borg Bjergsø, Mikkeller og Lars Carlsen, People Like Us, enige om at skabe et bryggeri sammen. Ud over at skulle brygge specialøl, skulle People Like Us skabe arbejdspladser til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Dogmet blev, at Mikkeller ikke skulle være økonomisk bærende, men at der alligevel skulle kunne skabes en virksomhed på lige konkurrencevilkår med andre virksomheder. Lige nu er de 30 mennesker i bryggeriet, hvor over 80 % af de ansatte har en diagnose. Alene i 2018 bryggede de 24 forskellige øl, hvor 11 af øllene har været collabs med spændende bryggerier rundt omkring i verden, der gerne vil være med til at sprede budskabet om People Like Us’ mission.

Det unikke ved People Like Us, er at ca. 85 % af deres ansatte har en eller anden form for enten fysisk eller psykisk diagnose.

Derfor bærer deres arrangementer præg af en stor forståelse for at møde den ansatte der hvor vedkommende er, samt at fremhæve deres styrker, og i sidste ende udvikle deres kompetencer.

 

For dem der stadig er friske efter ølsmagningen, er det planen at defilere over på håbet et værtshus i nærheden, hvor man for egen regning kan smage videre på de våde varer. Vi må dog advare om, at smagen af en Carlsberg er en temmelig flad fornemmelse efter de mange delikate specialøl.

 

Tilmelding skal ske enten på tlf: 71710223 eller på mailadressen tilmelding@dbsu.dk senest d. 10 juni. Det koster blot 50 kr. at deltage i dette spændende kulturelle arrangement.

Har du spørgsmål, kan du kontakte arrangørerne på mail sofie.monggaard@gmail.com eller på telefon 60606357.

Vi glæder os til at drikke med jer!

Bedste hilsner Mads Brix og Sofie Monggaard

Detaljer

Dato:
22. juni 2019
Tidspunkt:
12:00 - 14:00
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategori:

Sted

DBSU
Blekinge Boulevard 2
Taastrup,Storkøbenhavn2630Danmark
Telefon:
+45 7171 0223
Se Sted hjemmeside