Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livsstilsmesse med CPH EVENT og Blind Coffee og DBSU

18. august 2023 @ 08:00 - 20. august 2023 @ 17:00

Gratis

Har du nogensinde overvejet at arbejde med salg eller marketing? Har du lyst til at få en ny og anderledes oplevelse og samtidig tjene nogle ekstra penge? Så har du nu muligheden for at prøve det af i de bedste omgivelser.

Sammen med vores nye samarbejdspartner Blind Coffee har DBSU nemlig to stande på CPH Event livsstilsmesse den 18.-20. august i Frederiksborg Slothave i Hillerød (https://www.chpevent.dk/livsstilsmesse-i-frederiksborg-slotshave/).

DBSU skal afprøve nye muligheder for at skabe mere økonomisk overskud i foreningen ved at sælge fx merchandise og medlemmernes egne kreationer. Så har du en god ide til et produkt som kan sælges til fordel for DBSU, så er det nu du skal melde dig på banen. Du vil også selv modtage en del af det samlede overskud som tak.

Der vil i løbet af sommeren inden arrangementet være mulighed for at deltage i en workshop med fokus på at styrke kompetencer indenfor salg og kundeservice.

Selve arrangementet finder sted i weekenden den 18. til 20. august, så hvis det lyder som noget for dig, så skriv til tilmelding@dbsu.dk. Det er gratis. Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding gælder som udgangspunkt for hele weekenden. Kan du kun deltage nogle af dagene, så venligst skriv det ved tilmelding.

 

Detaljer

Start:
18. august 2023 @ 08:00
Slut:
20. august 2023 @ 17:00
Pris:
Gratis