Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsmøde 2019

12. april 2019 @ 16:00 - 14. april 2019 @ 12:00

DKK200
Landsmøde 2019

Så nærmer tiden sig til DBSU’s årlige landsmøde. I år finder det sted i weekenden fra fredag d. 12. april til søndag d. 14. april, traditionen tro på Fuglsangscenteret i Fredericia. Det er her, at du har mulighed for at møde en masse af foreningens medlemmer, og møde både nye og gamle bekendtskaber. Landsmødets tema er i år tilgængelighed, hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere, er med til at skabe en mere tilgængelig fremtid for os selv og andre.

Fredag aften umiddelbart efter ankomsten vil der være aftensmad samt rundvisning for dem, der måtte ønske det. I løbet af weekenden skal der være valg. Denne gang skal der vælges; en kasserer, en sekretær, to bestyrelsesmedlemmer og tre suppleanter.
Lørdag eftermiddag bliver rigtig spændende, da vi alle skal op af stolene og have en aktiv pause fra mødet.

Vi skal gøre opmærksom på, at der under hele landsmødet er mødepligt. Såfremt mødepligten ikke overholdes vil det medføre en bøde.

Eventuelle vedtægtsændringsforslag skal være indsendt til kontoret senest 14 dage før landsmødets start.

Landsmødet koster 200 kroner. Sidste tilmeldingsfrist er d. 1. marts 2019. Deltagerbetalingen inkluderer selvfølgelig fuld deltagelse i hele landsmødet, samt ophold og god mad på fuglsangcenteret.

Ønsker du at tilmelde dig, skal dette gøres på mail: tilmelding@dbsu.dk, på tlf. 71710223 eller på hjemmesiden dbsu.dk.

Ved tilmeldingen skal du oplyse følgende:
Om du er medlem af Dansk Blindesamfund, DBS – ej at forveksle med DBSU. Og hvis ja, så skal jeg bruge DBS medlemsnummer.
Din fødselsdato
Om der er en bestemt person, du ønsker at dele værelse med.
Om der er nogen særlige hensyn, der skal tages til dig, fx kost e.l.
Om du medbringer førerhund.
Om du ønsker at deltage i fælles transport (hvilken station du i så fald står på, eller om du bare ønsker at deltage i busturen fra Fredericia banegård)

Personlige hjælpere:
Det er muligt at få en personlig hjælper, hvis du har behov, som vores hjælpere ikke kan imødekomme. Denne hjælper vil kun være aktiv, når deltageren har behov for det. Hvis du ønsker at søge om en sådan, skal du sende en ansøgning til fu@dbsu.dk mindst en uge før tilmeldingsfristen. Dernæst tilmelder du hjælperen sammen med dig selv.

Obs: hvis du ved tilmeldingen giver forkerte oplysninger om dit eventuelle medlemskab af DBS vil det medføre en bøde, da det i så fald vil blive dyrere for DBSU.

Er der spørgsmål til arrangementet er du meget velkommen til at kontakte arrangørerne på mailadressen lm@dbsu.dk

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Hovedbestyrelsen, DBSU

Detaljer

Start:
12. april 2019 @ 16:00
Slut:
14. april 2019 @ 12:00
Pris:
DKK200
Begivenhed Kategori: