Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsarrangement: Roskilde festival

28. juni 2019 - 6. juli 2019

Gratis

Tjek tilgængeligheden og brug din sommer på Roskilde Festival

Kære musik- og festivalglade DBSU’ere

Du har nu en unik chance for at deltage trygt på Nordeuropas største og fedeste musikfestival. I samarbejde med Roskilde Festival og øvrige samarbejdspartnere indgår DBSU i et projekt, der skal lokke flere synshandicappede til festivalen. Dette skal blandt andet ske ved at øge tilgængeligheden og opmærksomheden omkring synshandicappedes festivalforhold.

Konkret kommer det til at foregå fra d. 29. juni til 6. juli i år. I DBSU får vi vores egen camp i handicampområdet, som er et område for handicappede festivalgæster, hvor forholdene er bedre og pladsen større. Her skal vi dog på ingen måde isolere os selv.

Udover at ugen byder på fantastiske koncerter med musikalske fyrtårne som Bob Dylan og The Cure, er en væsentlig del af ugens program nemlig også afsat til at tjekke tilgængeligheden og lave events med andre glade festivalgæster. Festivalen vil således gerne have vores input til en mere tilgængelig festival, ligesom vi også gerne vil øge viden og forståelsen for vores situation blandt de seende festivalgæster gennem sjove lege, udfordringer eller noget helt tredje. Har du i øvrigt forslag til, hvad dette kunne være, hører vi det også meget gerne.

DBSU vil sørge for, at der er et tilstrækkeligt antal ledsagere til vores camp, men har du en ven eller bekendt for hvem, en ledsagertjans på festivalen kunne være interessant, er du meget velkommen til at spørge vedkommende. Deltagere i dette projekt vil modtage en gratis billet til Roskilde Festival. Det er således kun forplejningen der står for egen regning. Det er et krav at alle synshandicappede som deltager har et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at skrive til tilmelding@dbsu.dk. Her skal du oplyse om du er DBSU´er eller ledsager. Vi har ikke mange pladser, og festivalen nærmer sig med hastige skridt, men vi vil gerne have flere med om bord.

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Gustav Kallan på mail: gustav@dbsu.dk eller telefon: 61408060

De bedste sommerhilsner

Gustav Kallan og Jesper Mathiesen

Detaljer

Start:
28. juni 2019
Slut:
6. juli 2019
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

DBSU
Blekinge Boulevard 2
Taastrup,Storkøbenhavn2630Danmark
Telefon:
+45 7171 0223
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Dansk Blindesamfunds Ungdom
Telefon:
+45 7171 0223
E-mail:
tilmelding@dbsu.dk
Se Arrangør hjemmeside