Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsarrangement: Gamerweekend

24. maj 2019 @ 16:50 - 26. maj 2019 @ 11:00

Gamerweekend – Den endegyldige invitation

Her er den så… Den endegyldige invitation til årets arrangement. Gamerweekenden. Vi gentager sidste års hjernedødt fede arrangement og gør det endnu federe. Det betyder mere computerspil, mere programmering, flere snacks, mere pizza, mere sodavand og mere maksimal hygge.

Vi har en del på tegnebrættet…

Dette år planlægger vi at afholde en programmeringsworkshop, hvor der bliver mulighed for at lære at kode i et sprog, som kan bruges til at programmere computerspil. Vi tænker at invitere en programmør til at instruere os i at kode. Så går du med drømmen om at kode dit eget RPG, adventure game eller noget helt andet, så er her muligheden. Målet med workshoppen er, at vi får tilstrækkeligt ind på harddisken til, at man selv kan udvikle videre på sine egne projekter derhjemme.
Dette år vil vi også gerne gøre plads til analogspil. Vi støver både nye og gamle kendinge op inden for alt der hedder bræt-, kort- og terningespil. Så er du til en gang 500, battleship, Meyer eller Pandemic er det her du kan få stillet lysten.
Sidst men ikke mindst vil vi i år gerne sætte fokus på spil til smartphone og tablets. Vi ser på udvalget af spil, som understøtter Voiceover, og der bliver mulighed for at dyste telefon imod telefon.

Dertil kommer der de almindelige computerspil, som vi selvfølgelig også skal bruge mange timer på. Kort sagt bliver det et arrangement med hygge, spil, samvær og fordybelse og eventuelt konsolspil.

Arrangementet finder sted den 24. – 26. maj i Aktivitetshuset i Sønder Alle 10 i hjertet af Aarhus. Vi overnatter på et nærliggende vandrehjem, hvor der bliver mulighed for at tage morgenbad.

Prisen for arrangementet er 50 kr. og tilmeldingen skal ske til kontoret på tilmelding@dbsu.dk. Tilmeldingsfristen er den 1. maj. Du skal desuden skrive, om du ønsker at være med i fællestransporten fra Aarhus Hovedbanegård, og om du skal med tog hjem igen. Har du særlige hensyn til mad eller andet, så skriv det gerne til kontoret ved tilmeldingen.

Vi har allerede nu et foreløbigt program, som ser således ud:

Fredag den 24. maj.
17:50 – Opsamling ved Aarhus Hovedbanegård og fælles gåtur til Aktivitetshuset.
18:00-19:00 – Aftensmad, velkomst og praktiske info
19:00– Opstart af lanpartiet. Når alle er kommet på plads afholder vi en workshop om spil til smartphone og tablets. Herefter vil der være frit spil.
22:45 – Afgang til nærliggende vandrehjem, hvor vi skal overnatte. Vandrehjemmet ligger kun 500 meter væk.

Lørdag den 25. maj
8:30 – Fælles afgang fra vandrehjemmet til Aktivitetshuset.
8:45 – Morgenmad i aktivitetshuset
9:45 – Genopstart af lanparty. Vi vil se på forskellige spil til computer, og der vil være rig mulighed for at dyste imod hinanden. Der vil også være mulighed for at spille andre former for spil som kortspil, terninge spil eller brætspil eller foresætte med spil til tablets og smartphones.
12:00 – Frokost
13:00 – 16:00: Programmeringsworkshop for de interesserede.
16:00 –Frit spil.
18:00 – Aftensmad
19:00 – Gaming.
22:45 – Fælles gåtur til vandrehjemmet

Søndag den 26. maj
9:00 – Gåtur tilbage til aktivitetshuset.
9:30 –Morgenmad
10:30 – Frit spil
12:00 – frokost og evaluering. Herefter afrejse med tog.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding. De sidste detaljer med pakkeliste og transport kommer efter tilmeldingen.

Skulle der være spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte medarrangør, Søren Uhrenholt, på soren_uhrenholt@hotmail.com. Vi sørger selvfølgelig for masser af snacks, koldskål og cola, så bare rolig.

Med nørdede hilsner fra arrangørerne
Thomas Dalgaard, Søren Jensen og Søren Uhrenholt,

Detaljer

Start:
24. maj 2019 @ 16:50
Slut:
26. maj 2019 @ 11:00
Begivenhed Kategori:

Sted

DBSU
Blekinge Boulevard 2
Taastrup,Storkøbenhavn2630Danmark
Telefon:
+45 7171 0223
Se Sted hjemmeside