Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lalandia 2022

10. november 2022 - 13. november 2022

DKK250 – DKK500

Kom med DBSU og LFBS på miniferie i Lalandia 
 
Har du nogensinde været i Lalandia Billunds vilde vandrutsjebaner, eller kendskab til nogle af deres mange andre aktiviteter? 
 
Hvis ikke, så læs gerne videre, måske du vil med DBSU og LFBS på en super sjov miniferie i Lalandia Billund fra den 10. til 13. november 2022, hvor du har mulighed for at prøve en masse sjove aktiviteter som: Aquadome, Bowling, High Jump, Klatrevæg, fodboldgolf, indendørs minigolf, Lalandia Mining, Monky Twonky Land, Motionscentret, Skibakke, Skøjtehallen, Sportshal og shuffleboard. 
 
Vi håber naturligvis også på aktiviteter mellem husene, hvor du som deltager har mulighed for at lave en aktivitet som vi kender det med chili smagning eller pandekager og popcorn.Vi skal dog bede dig om at sende det til lalandia@dbsu.dk, så vil arrangørerne give dig en tilbagemelding den 15. Oktober, så programmet ikke bliver for presset med jeres initiativer. 
 
Hytterne vi skal bo i, har plads til otte personer, fordelt på fire soveværelser, med hver to senge, en opholdsstue, et køkken, to toiletter, bad, sauna, jacuzzi og med terrasse som er vildt populære. 
 
Arrangementet er for både børn med nærmeste pårørende og unge med børn eller kæreste, vi ønsker en bred vifte af deltagere, det betyder dog at deltagerpladserne oftest hurtigt bliver snuppet, så hvis du vil være sikker på at komme med i år, så skal du ikke vente for længe med at blive tilmeldt. 
 
Tilmelding: 
Du kan tilmelde dig/familien ved at sende en mail til tilmelding@dbsu.dk eller ringe til tlf. 71 71 02 23. Deltagerprisen for de helt små under 3 år er gratis, mens den for alle over 17 år er 500 kr. Og for alle under 18 år er det 250 kr. Deltagerbetalingen kan betales med MobilePay til: 29022 eller bankoverførsel til: 8401-1068222 – På overførelsen bedes du skrive ”Lalandia” og fristen for tilmelding er den 26. oktober og bindende. 
 
Når du tilmelder dig eller din familie, skal du kunne besvare følgende spørgsmål: 
Vil du rejse med DBSU i tog til og eller fra Vejle st.? 
Vil du med fællesbussen fra Vejle st. til og eller fra Lalandia Billund? 
Vil du bo i hytte med familier, en aktivungehytte eller en rolig ungehytte? 
Nogen bestemte personer du kunne tænke dig at bo i hytte/værelse med? 
Eventuelle kosthensyn? 
Medieredaktionen kommer og tager billeder, video eller lydoptagelser, hvis du ikke ønsker at være med på disse, så skal du nævne dette ved tilmelding. 
 
Deltagerbetalingen giver dig et luksusophold, god forplejning, mange aktivitetsmuligheder, sengelinned + håndklæder og når du er tilmeldt, så kan du anmode om medlemskab til Facebook gruppen, hvor du bliver godkendt indenfor et par hverdage: DBSU og LFBS i Lalandia 2022”. 
Hvis du er medlem af DBSU, så kan du anmode om transportgodtgørelse for dine transportudgifter; dog kun for udgiften svarende til billigste offentlige transport, og hvis du kører med familien i bilen, så giver DBSU er tilskud pr. kørt kilometer. 

Det er et krav, at hvis man som familie tilmelder sig dette arrangement, så skal enten et barn eller en voksen, være medlem af DBSU.  

Personlig hjælper:
Det er muligt at ansøge om at få en personlig hjælper med, hvis man for eksempel har behov for hjælp til personlig pleje, at tage medicin under arrangementet, har brug for tegnsprogstolk eller andet, som de tilstedeværende hjælpere ikke kan hjælpe med. Ansøgningen sendes til forretningsudvalget på fu@dbsu.dk senest en uge inden tilmeldingsfristen. Herefter tilmeldes hjælperen sammen med deltageren.


De bedste Lalandia hilsener. 
Fra DBSU og LFBS. 
Kenneth Schack Banner (Telefon; 29 92 33 25), Mikkel Broe Enok Pedersen (Telefon; 61 65 01 33) og Nils Bo hermansen (Telefon: 20 10 17 76) og Thomas Sonne Jensen (Telefon 28 70 00 96) 

Detaljer

Start:
10. november 2022
Slut:
13. november 2022
Pris:
DKK250 – DKK500
Begivenhed Kategorier:
,