Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kajakfestival i Silkeborg

18. august 2023 - 20. august 2023

DKK1500

Er du allerede en haj til kajak, så lover vi at der bliver udfordringer nok, og er du bare en lille fisk, der ikke har prøvet det før, så lover vi det bliver sjovt og vådt og at du lærer at ro en kajak. Du lærer også at komme op i den igen, hvis du nu falder i og du lærer at ro forlæns og baglæns og sidelæns. Ja, sidelæns!

Det hele foregår i Silkeborg den 18.-20. august 2023, Søsportens Hus ved Silkeborgsøerne.

Vi mødes fredag formiddag på Silkeborg station og tager samlet til Søsportens hus og en dejlig frokost. Derfra går det løs indtil søndag eftermiddag, hvor du kan blive sat af på Silkeborg station igen.

Overnatning: Du kan overnatte i telt – vi har telte efter først-til-mølleprincippet, eller hvis du er til lidt mere luksus på vandrerhjem eller på hotel. Transport finder vi ud af, når vi ved, hvor mange, der bor hvor. Der er bad og toilet og opholdsrum i Søsportens hus, lige ved siden af campingpladsen. 

Der er dømt hygge – vi vil på fælles campladshygge om bålet om aftenen. Vi skal spise – vi medbringer madmor, du skal bare guffe maden i dig – fortælle røverhistorier og synge sejlersange og råhygge om aftenen.

Læs mere og tilmeld dig via dette link

Detaljer

Start:
18. august 2023
Slut:
20. august 2023
Pris:
DKK1500