Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juleeventyr i Tivoli

10. december 2022

DKK150
Billede af Tivolis hovedindgang - to kæmpe nøddeknækkere i uniform vogter indgangen.

Kom med DBSU på juleeventyr i tivoli

 

Det føles ikke helt som juletid endnu, men december nærmer sig, og forhåbentlig med sne, lys og søde sager, så vi må alle huske nissehuer, tykke bluser og vanter, da DBSU inviterer sine medlemmer under 18 år med udenfor på en hyggelig dag i tivoli lørdag den 10. december.

Er du over 18 år, men stadig drømmer om en dag med jul og tivoli, så skriv dig på venteliste, såfremt vi har pladser i overskud.

 

Tilmeldingen klares snildt, I skal blot sende en mail til tilmelding@dbsu.dk eller ringe på tlf. 71 71 02 23, oplyse navn og hvilke 3 familiemedlemmer man tager med sig samt alder på søskende, om du har et ledsagekort og naturligvis om det er Aarhus Friheden eller Tivoli København. Vi forbeholder os retten til at aflyse, hvis der kommer for få tilmeldinger.

 

Hvis der stadig er pladser beder kontoret dig sende 150 klejner via MobilePay 29022 eller bank overførsel til Merkur Bank 8401 1068222, hvor efter du kan se frem til en juletastisk dag med kriller i mavsen, da vi jo skal smage julelækkerierne man kan købe, og prøve en tur eller to i hver forlystelse.

Bemærk at ved betaling er tilmelding bindende, og vi refunderer ikke deltagerbetaling ved efterfølgende framelding og afbud.

 

I år tilbyder DBSU transportgodtgørelse til egne medlemmer, tilmeldingsfristen er den 1. december og vi forventer at mødes kl. 11.00, fælles frokost kl. 13.00 og slutter kl. 16.00.

DBSU giver op til 150 kr. tilskud til frokosten pr. deltager, alt I skal gøre er at indsende kvitteringer til kontor@dbsu.dk senest den 18. december.

Juletastiske hilsener,

Mikkel Enok og Kenneth Schack Banner

Detaljer

Dato:
10. december 2022
Pris:
DKK150