Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julebingo på Zoom

28. december 2021 @ 15:00 - 17:00

Gratis
Hvid baggrund med rød tekst: Jule-bingo. I toppen ses gran pyntet med stokke og slik.

Kære alle i DBSU,

Julen står for døren, så nu er det igen blevet tid til en omgang julebingo! Arrangementet foregår tirsdag den 28. december klokken 15 på Zoom. Alle er velkomne! Det bliver som altid SUPER hyggeligt, og der vil være nogle gode måske spiselige præmier til de heldige vindere.

Arrangementet er gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage. Du kan tilmelde dig op til en time før arrangementet begynder, så det vil sige indtil klokken 14 tirsdag den 28. december.

Når du tilmelder dig SKAL du skrive 15 numre fra 1 til 90 som skal fungere som din bingoplade. Dette sikrer også, at der ikke er snyd med i spillet. Du er velkommen til at tilføje flere plader til spillet, dog skal vi gøre opmærksom på, at vi ikke holder styr på dine numre, så tilføj ikke flere plader end du selv kan holde styr på. Vi kontrollerer kun pladen hvis du skulle være så heldig at vinde! Du er naturligvis også velkommen til at bruge en fysisk plade, bare du indsender tallene til os senest en time før vi begynder.

Tilmelding sker til tilmelding@dbsu.dk eller telefon 71 71 02 23 indtil tirsdag d. 28. december klokken 12. Herefter skal tilmelding ske til Sofie eller Andreas på enten smc@dbsu.dk eller ajj@dbsu.dk

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mails. Vi glæder os meget til at have en super hyggelig aften med jer alle sammen.

De bedste hilsner fra arrangørerne,

Sofie Monggaard og Andreas J. Jensen

Detaljer

Dato:
28. december 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,