Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jobværksted

24. marts 2022 @ 08:00 - 27. marts 2022 @ 17:00

Gratis
Bord med notesbog, kaffekop og tastatur. Tekst: Jobværksted.

Er du synshandicappet og står i stampe på eller uden for jobmarkedet? Enten fordi du først sent har fået problemer med synet. Fordi du er nervøs for om du kan fastholde din nuværende stilling. Fordi du vil skifte karrierevej. Eller måske har du aldrig landet det første job. Mange mennesker har svært ved at se, præcist hvad det er, som de selv kan byde ind med. Har man et handicap er det sjældent lettere. Det er her Jobværkstedet har noget unikt at tilbyde.

På Dansk Blindsamfunds Jobværksted bliver du klædt på at til at finde din karrierevej. Vi stiller vores viden og erfaring om synshandicap og arbejdsmarkedet til rådighed, og du vil få viden om jobsøgning, CV, jobannoncer, jobsamtale, rettigheder og kompenserende ordninger. Men vigtigst af alt, du vil møde en masse mennesker, som er i samme båd som dig. Enten andre tilmeldte eller Jobværkstedets vejledere, som er en gruppe af synshandicappede, som har knækket koden, og fået arbejdsmarkedet og synshandicap til at fungere sammen. Du vil derfor, ud over undervisning, komme til at deltage i workshops med disse dygtige vejledere og kursets andre deltagere. Her arbejder vi med at se præcist hvad du kommer med af styrker og kvaliteter. Hvad er dine ressourcer, og hvordan kan du sætte dem i spil på din plads på arbejdsmarkedet. Vi sætte mål, og lægge en konkret plan for at nå dem. Du bliver således skarpere på dine kompetencer, kvalifikationer og ressourcer, og du bliver en del af et netværk af engagerede synshandicappede i den erhvervsaktive alder.

Du er:

 • Synshandicappet
 • I den erhvervsaktive alder
 • Interesseret i at finde det rette job, opnå ansættelse eller fastholde din nuværende ansættelse
 • Nysgerrig på hvilke jobs der matcher dine kvalifikationer og kompetencer
 • Indstillet på, at det er dig der har svarene og os der stiller vores viden og erfaring omkring synshandicap og arbejdsmarkedet til rådighed

 

Vi tilbyder:

 • Viden om jobsøgning, CV, jobannoncer, jobsamtale, rettigheder m.m.
 • Oplæg af flere forskellige fagpersoner og erhvervsaktive svagtseende
 • Personlig og faglig kompetenceudvikling
 • Netværk af synshandicappede som arbejder i forskellige fag og sektorer
 • Opfølgning bagefter Jobværksted af vores afdeling for rehabilitering og rådgivning

Dine to jobværkstedsværter, Helle Riley og Jesper Fraenkel, er selv synshandicappede, og guider dig igennem de fire intense dage.

Husk at vores vejledere ved, hvordan det er at have et synshandicap på arbejdsmarkedet, fordi de selv er det, og har gået hver deres vej, for at nå dertil hvor de er i dag.

Det praktiske

Jobværkstedet afvikles som et seminar fra torsdag eftermiddag til søndag frokost, i dagene 24. – 27. marts 2022. Det foregår på Fuglsangcenteret, Søndermarksvej 150, Fredericia. Deltagere dækker selv rejseomkostninger til og fra Fuglsangcentret. Deltagelse, ophold og forplejning er gratis.

Sådan tilmelder du dig

Hvis du gerne vil deltage, eller bare ønsker mere information, så er du velkommen til at ringe til undervisningsleder Jesper Fraenkel på tlf. 23 40 92 37, eller Socialrådgiver Helle Riley på tlf. 23 40 92 19.

Send dit CV og nogle ord om dig selv til Seija.funder.taul@blind.dk.
Tilmeldingsfrist den 28. februar 2022.

Detaljer

Start:
24. marts 2022 @ 08:00
Slut:
27. marts 2022 @ 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Fuglsangcentret, Fredericia
Søndermarksvej 150
Fredericia,7000Danmark
+ Google Maps