Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: ride-/julearrangement

5. december 2021

DKK50
To piger og en hest med en nissehue på.

Vi er utrolig glade og stolte over, at vi har fået mere end 20 forskellige deltagere med til de tidligere ridearrangementer i DBSU! Så mange tak for det! 🙏

Som lovet, så skal vi endnu engang afholde et arrangement i Tappernøje! Søndag den 5. december er datoen for det kommende arrangement, hvor vi vil have fokus på julen 🎄. Vi sørger for, at der er en personlig hestetrækker, til hver af jer ryttere! Der kommer til at være en forhindringsbane, som vi skal igennem, derefter skal vi ride rundt om juletræet og synge julesange og der kommer selvfølgelig til at være æbleskiver til alle! Tilmeld dig senest lørdag den 20. november kl. 21 ved at sende en mail til tilmelding@dbsu.dk. Arrangementet koster 50 kroner.

Strukturen, er den samme som til de tidligere arrangementer, hvor vi lejer en bus fra København H og kører til Tappernøje og retur igen.

Betaling sker gennem Merkur bank ( 8401-1068255 ) eller Mobilepay ( 44320 ) skriv en kommentar på Mobilepay eller via bankoverførsel når i betaler med ordet “ridearrangement” og skriv gerne til Mikkel Broe Enok Pedersen på me@dbsu.dk, hvis I har allergier overfor mad eller hvis I har spørgsmål.

Vi glæder os til, at se jer alle og vi er sikre på, at det er den bedste måde, at starte december på!❄⛄

Mvh. Mikkel Enok og Isabella Steffensen

Bemærk: DBSU’s Medieredaktion kan tage billeder eller optage video og lyd til vores arrangementer. Hvis du ikke vil være med på noget af dette, skal du sige det til arrangørerne. 

Detaljer

Dato:
5. december 2021
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategori:

Sted

Askov Ridecenter
Askovvej 49
Tappernøje,4733
+ Google Maps