Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Region Øst: Invitation til metakognitivt kursus

15. januar 2022 @ 08:00 - 17:00

DKK200
Billede med DBSU logo. Tankeboble fra logo med teksten "kom til metakognitivt kursus!". Grafik af hjerne i elpære.

Kender du til det at gå og bekymre sig meget, eller har du oplevet at gruble over ting i lang tid. Kunne du tænke dig at få redskaber til at håndtere dine tanker og bekymringer på en mere hensigtsmæssig måde.  Med et øget fokus på den mentale sundhed i det nye år inviterer Region øst hermed til et psykologifagligt arrangement hos Cektos i København, så vi sammen kan blive klogere på os selv og fremme vores psykiske trivsel.

Tanker kan påvirke ens humør og adfærd på mange måder, men dette gælder særligt for hvordan vi tænker om og behandler disse tanker. I livet som synshandicappet er det naturligt, at flere forskellige bekymringer og angstprovokerende situationer kan opstå. Stres, Mangel på kontrol eller frustration over ikke at kunne de samme ting som alle andre kan blandt andet udvikle styrende tanker og lede til negative forståelser af en selv og andre. Den metakognitive tilgang tilbyder, i den sammenhæng nye perspektiver på tankernes betydning, og hvordan disse kan håndteres og anskues anderledes for på den måde, at skabe mindre bekymring og mere glæde hos den enkelte.

Skal det så være en lang dag hvor vi kun hører på en psykolog, der bare taler om teori? Slet ikke. Det er netop én af de gode ting ved metakognitiv terapi. Vores underviser vil nemlig udover at introducere os til terapiens forståelse af psyken og dennes relevans, lave masser af både sjove og underfundige øvelser, hvilket vil sætte det hele i perspektiv. Samtidig vil der skabes et rum med plads til at snakke med hinanden om de ting, vi hver især synes er svære, hvor vi kan dele oplevelsen og hjælpe hinanden gennem øvelserne i fællesskab.

PRAKTISK

Arrangementet foregår som en workshopdag lørdag den 15. januar 2022 på Borgergade 28, 1300 København K. Bygningen ligger lige ved Marmorkirken Metrostation, og der vil også være mulighed for opsamling på Københavns Hovedbanegård kl. 8:30. Arrangementet starter kl. 9:00 og slutter 15:30. Både morgenmad og frokost er inkluderet.

Hvis du kommer langvejs fra, og 8:30 er lige lovlig tidligt for dig, så kontakt endelig én af os arrangører som bor i hjertet af København. Vi har god mulighed for at I kan overnatte fra fredag til lørdag.

Tilmeld dig via tilmelding@dbsu.dk eller ring på 71 71 02 23. Det koster 200 kr. at deltage, som kan indbetales via MobilePay til 44320 eller via bankoverførsel til 8401-1068271. Du kan tage din egen ledsager med, hvis det gør dig mere tryg. Husk blot at give besked ved tilmelding.

Fristen for tilmelding er den 3. januar. Grundet få pladser råder vi jer til at tilmelde jer hurtigt!

Man skal være over 16 år for at kunne deltage.

Vi har været så heldige at samarbejde med selveste selveste Pia Callesen om projektet og fået seniorpsykolog Stina Knudsen som kursusholder på dagen. I kan læse mere om Stina her: https://cektos.dk/psykologerne/stina-elisabeth-knudsen.aspx

Ikke helt overbevist? Eller ønsker du blot at høre mere før arrangementet? Så kan du lytte til den følgende podcast fra Cektos, “Lev mere – tænk mindre” på Spotify, hvor psykolog Pia Kallesen og flere tager dig igennem den metakognitive terapiform fra A-Z: https://open.spotify.com/episode/5YhoKUub3BExQZiM6idJHy?si=3CTz05ukT8eIQeAr9AUNIw

 

De kærligste hilsener fra arrangørerne,

Nicklas Aagård (tlf: 30957879) og Mie Henriksen (tlf: 28714772)

Detaljer

Dato:
15. januar 2022
Tidspunkt:
08:00 - 17:00
Pris:
DKK200
Begivenhed Kategorier:
,