Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Idrætsweekend for unge med nedsat syn

12. november 2021 @ 13:00 - 15. november 2021 @ 15:00

DKK350
Pige som spiller goalball
Kom til idrætsweekend for unge med nedsat syn!

 

Dansk Blindesamfund har i samarbejde med Parasport Danmark, forældreforeningen, DBSU og fritid og kulturudvalget i DBS, fornøjelsen af at invitere til dette helt nye og spændende idræts- og sundhedskoncept. Kurset er målrettet unge i alderen 10 til 25 år, samt eventuelt en forælder.

Tanken bag kurset er motion, undervisning i sundhed, socialt samvær og rehabilitering over en forlænget weekend. Det vil på kurset være muligt at afprøve sportsgrenene svømning, atletik, judo, elektronskydning, goalball og showdown. Ud over at få kendskab til de forskellige idrætter, skal vi også sætte fokus på dagligdagens mange opgaver. Hvordan får vi motion ind i vores hverdag, hvordan får vi sat fokus på sund kost. Der vil derfor være oplæg af en kostvejleder samt af en tidligere elite idrætsudøver.

Vi skal naturligvis også hygge os og drøfte, hvordan vi kommer videre med motion og sundhed, når kurset er slut. Der vil derfor blive sat fokus på at hjælpe dig som deltager til at komme i gang med en konkret sportsgren, når du er kommet hjem igen. Det kan være, vi kan være behjælpelige med at kontakte lokale idrætsklubber og formidle en kontakt og evt. mulighed for opstart.

Vi har erfarne og fagligt kompetente undervisere og oplægsholdere, som alle har stor erfaring i at undervise folk med nedsat syn.
Samtidig er en vigtig del af kurset muligheden for at møde andre unge, der står i samme situation, som man selv gør, og finde nye venner og netværk blandt unge.

Praktisk information:
Kurset arrangeres fra fredag den 12. november om eftermiddagen til mandag den 15. november om eftermiddagen, hvor kurset afsluttes med frokost. Kurset henvender sig til unge fra 10 til 25 år, samt evt. en forældre.

Der er et kursusgebyr på 350 kr. pr. ung og rejseudgifterne er for egen regning. Det er muligt at få én pårørende med pr. deltager, denne pårørende koster også 350 kr. plus egne rejseomkostninger. Dansk Blindesamfund dækker ophold og forplejning på Fuglsangcentret. Parasport Danmark sørger for de dygtige og kompetente trænere.

Der er et begrænset antal pladser, ca. 40 unge vil få mulighed for at deltage, så skynd dig at tilmelde dig. Tilmelding sker ved at henvende sig til kursusafdelingen på Fuglsangcentret på mail kursusafdelingen@blind.dk eller telefon 76202202

Har du spørgsmål til dette kursus kan du kontakte Ricky Nielsen på telefon 22226159 eller Kenneth Bremer på telefon 23409202.

Vi glæder os til at se dig!

Detaljer

Start:
12. november 2021 @ 13:00
Slut:
15. november 2021 @ 15:00
Pris:
DKK350
Begivenhed Kategori: