Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling i Region Øst

5. februar 2022 @ 11:00 - 17:00

Gratis
Billede af blåt scene-forhæng. Foran står komikeren Mark Le Fevre. Tekst: GF i Region øst med stand-up

Den 5. februar 2022 kommer den årlige generalforsamling til at foregå i beboerlokalerne på Katrinedalsvej i Vanløse, som også er sket de forgangene år. 2021 er et år, hvor den siddende bestyrelse har revet hele den gamle struktur ned og har genopbygget det, med nye øjne og tanker. Vi har forsøgt at være transparente, vi har øget samarbejdet med Region Vest, vi har haft fokus på, at lave arrangementer uden for Københavns grænser. Vigtigst af alt har alle haft muligheden for at kunne udtrykke sig, som de ønsker. Der skal være plads til alle, hvilket også er grunden til, at suppleanterne har haft stemmeret til alle møder efter den 5. februar 2021. For i Region Øst står vi sammen.

Den nuværende formand, Mikkel Broe Enok Pedersen genopstiller ikke til formandsvalget i Region Øst 2022, så formandsposten, 2 bestyrelsesmedlemmer ,suppleanter, revisor og revisor-suppleant kommer til at være på valg til dette møde. Vi har brug for folk, som gerne vil Region Øst det bedste! Det er dog vigtigt at tilføje, at man ikke kan stille op som formand eller kasser, hvis ikke man lever op til Dansk Blindesamfund (DBS) og deres synskriterier, det står i vores vedtægter. Der er blevet lagt grundstenen for en bedre fremtid, og vores opgave har hele tiden været at gøre dagen bedre i dag, end den var i går.

Der kommer selvfølgelig til at være mad, drikke og så har vi hyret den populære komiker Mark Le Fevre (blandt andet kendt fra Stormester) til at lave et privat stand-up show til os! Dette vil foregå i en pause, som man kommer til at kunne se i det program, som vil blive tildelt deltagerne. Generalforsamlingen er den øverste myndighed i Region Øst, her kan der besluttes de tiltag som bestyrelsen skal tage med videre i det kommende år. Derfor er det vigtigt, at I kan komme og bruge jeres demokratiske stemme, så I kan få indflydelse i foreningen. Region Vest medlemmer er velkomne, men har ikke stemmeret til de forskellige beslutninger.

Tilmeldingen sker gennem tilmelding@dbsu.dk. Det er gratis at deltage og vi opfordrer til, at man tilmelder sig senest 1 uge før generalforsamlingen, for at give arrangørende de bedst mulige forhold.

Vi glæder os og håber på at se så mange af jer som muligt, så vi sammen kan gøre DBSU til et endnu bedre sted!

De bedste hilsener,

Region Øst

Detaljer

Dato:
5. februar 2022
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis