Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få børn med glæde – at blive alenemor med et synshandicap – online

25. september 2022 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Hermed inviterer dbsu til det næste digitale arrangement i rækken, hvor det handler om forældreskab. Det finder sted søndag d. 25. september kl. 15.00 – 17 .00 på Zoom, alle er velkomne!

Hvad nu, hvis man ønsker at blive mor alene? Måske fordi kærligheden ikke lige melder sin ankomst og det biologiske ur tikker derudaf? Eller hvad nu, hvis man pludselig bryder med sin partner og står med børnene alene? Man kan aldrig vide, hvad livet bringer.. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående tanker, så er du sikkert ikke den eneste.

Nu kan du muligvis få svar på dine spørgsmål.

Vi har inviteret Lena Bang til at holde en times oplæg for os. Hun er blind og har 2 børn som hun har fået alene. For mange af os, er dette et uoverstigeligt projekt, som vækker både forundring og beundring. Der melder sig 1000 spørgsmål Hvordan turde hun det? Hvordan klarede hun det? Hvilken støtte fik hun fra venner, familie og kommune? Vi er simpelthen så glade for, at Lena vil fortælle sin historie, , og forsøge at svare på alle de  spørgsmål vi måtte have, til den proces hun har gennemgået
.
Vi håber at se så mange som muligt bakke op om et spændende og sejt tema. Der er naturligvis også som altid, mulighed for at byde ind med ideer til temaer vi kan tage op, på de næstkommende digitale arrangementer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Er du interesseret, så tilmeld dig på tilmelding@dbsu.dk eller via tlf: 71 71 02 23
Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte arrangørerne

Venlig hilsen Mie Henriksen og Maria Andersen

Detaljer

Dato:
25. september 2022
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,