Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De unges fællesspisning i Aarhus 2

25. februar 2020 @ 17:00 - 20:30

DKK50

Madlavning er ikke det unge gider bruge meget tid på, men hvorfor ikke?
DBSU, DBSØ og Blindes Oplysningsforbund samarbejder om at tilbyde unge med synshandicap inspiration til madlavning med fokus på ung mad.

Vi mødes Tirsdag den 25. Februar fra kl. 17.00 til 20.30, og maden vi laver er sund, smager lækkert og ikke mindst SU- og klimavenligt.

Adressen er:
Blinde og svagsynedes Aktivitetshus
Sønder Allé 10
8000 Århus C.

Tilmeldingsfristen er: mandag den 24. Februar til aktivitetshuset.aarhus@blind.dk eller 86128062 – Husk at skrive ”De unges fællesspisning i Århus” i mailen og har du ønsker om mad, du har lyst til at lave, så skynd dig og sende dine mad ønsker. Prisen er kun 50 kr. og som medlem af DBSU, kan du søge om transportgodtgørelse, så uanset om du bor i Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Odense, så kan du få transporten refunderet.

Der er mulighed for ledsagning fra Aarhus Banegård til Blinde og Svagsynedes Aktivitetshus, og vi giver dig også gerne en hånd tilbage, når du er mæt.

Der er planlagt yderligere følgende datoer for Fællespisning for unge i foråret: Tirsdage: 31. marts, 28. april, 26. maj.

Der arbejdes på et Tupperware event, hvor i skal høre om fordelene ved Tupperware produkter i forhold til at være synshandicappet, og hvor I kan købe Tupperware produkter, så det bliver endnu nemmere i køkkenet der hjemme.

Der er planlagt yderligere følgende datoer for Fællespisning for unge i foråret: Tirsdage d. 25.februar, 31. marts, 28. april, 26. maj.
Dansk Blindesamfunds logoDansk Blindesamfunds Ungdom logoLandsforeningsn af forældre for blinde og svagsynede børn's logoDANSK OPLYSNINGS FORBUNDs logo

Detaljer

Dato:
25. februar 2020
Tidspunkt:
17:00 - 20:30
Pris:
DKK50
Begivenhed Kategori: